Most akkor en rossz anya vagyok?
A cigit vitted be a lakásba vagy a gyereket ki a hidegbe?
Nekem ez nem fér bele... sajnálom.
Ennyitől nem leszel rossz anya, de én elítélem a dohányzó anyákat.
Én is elszívtam napi 1 dobozzal anno, de a gyerek tervezésekor letettem, és azóta sem gyújtottam rá (most 2,5 éves).
De azt nem tudom megérteni, hogy egyáltalán miért dohányzol lakásban? Miért nem teszed le a kezedből a cigit, ha a gyerek közelébe mész? Az apukája miért nem tudta felvenni a gyereket? Miért kell ahhoz kézben lennie, hogy "ránézzen"?
Ne szégyelld, felnőtt ember vagy. HA dohányzol, akkor dohányzol. DE! Ezt lehet kultúrált formában, nőhöz és anyához méltóan is tenni!
1. A dohányzásod senkit ne zavarjon.
2. A füstöt ne lélegezze be a gyerek sem bent és kint sem, ha közel szívod hozzá.
3. Vigyázol a hamura, az égő csikkre, a balesetveszélyre.
4. Nem lesz az egész lakás bagószagú. Kimész bagózni a ház elé. Így a gyerekek is tiszta, bagómentes környezetben nőhetnek fel.
Nem volt szép, amit tettél. Gyerek közelében soha nem gyújtunk rá! Addig várjál legközelebb, amíg a férjed nem tud vigyázni a kicsire. Itt nem csak a belenyúlásról van szó, hanem a füst belélegzéséről!
Tessék kultúráltan, igényes formában dohányozni.
Hát ez undorító volt, szegény gyerek, nemcsak belélegzi a mocskot, még meg is égeted.
Én ezért utálom a bagósokat, mert annyira remegnek azért a sz a r é r t , h azt se bírja kivárni, h kiérjen a levegőre, már a lakásban rágyújt, minta a kérdező. Semmi nem érdekli, csak ez.
Az utolsóval értek egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!