Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Most akkor en rossz anya vagyok?

Most akkor en rossz anya vagyok?

Figyelt kérdés
Nos cigizek es ugy fogtam 5honapos babamat mert nem hagytam bent egyedul a szobaba ,az apukajanak akartam oda adni hogy nezzen ra amig kimegyek cigizni de akkor mar a cigi megvolt gyiujtva es a kis dragam belekapott az ego cigarettaba nagyon bant a dolog ,nyugodtan iteljetek el megerdemlem csak a kerdesemre valaszoljatok

2015. nov. 6. 22:16
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Eloszoris koszonom a hozzaszolasokat,en nem azt irtam h ne iteljetek el hanem azt h igen is iteljetek el mert en is azt reszem nagyon bant a dolog legszivesebben lekopnem magam h pont en tettem olyan dolgot amitol feltettem,es mindentol ovom felsem tudom dolgozni h lehettem ilyen felelotlen,nem a lelkemet kell simogatni csak erdekelt a velemeny es nem kell kertelni en az olyn anyukakat is megvetem akik csak csunyan neznek a gyerekeikre vagy nem tesznek meg nekik barmit ,magamat pedig utalom ezert lassan lelkibetegge tesz..nagyon szeretem imadom o az eletem ertelme barmit megtennek erte es en okoztam neki fajdalmat ez bant a legjobban.Szoval nyugodtan iteljetek el.
2015. nov. 8. 22:08
 12/12 anonim ***** válasza:

Nem isten itt senki, hogy ítélkezzen. Te meg lép ezen tovább, mert ez nem segít és nem visz előre, hogy téped magad... teljesen fölösleges és értelmeteln időpocsékolás.

Tessék kultúráltan bagózni, figyelni másokra és akkor nem lesz semmi gond. Ha meg lesz erőd, akkor lerakni a bagót és elkzednei sportolni helyette.

2015. nov. 9. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!