Milyen idősen tudnak a gyerekek motorozni?
Figyelt kérdés
Kislányom 15 hónapos, de még nem tud vele menni. Felteszi a lábát a kormány mellé és várja, hogy elinduljon. Nem akarja lökni magát. Szerintetek rá fog jönni, hogy kell? Vagy nem tetszik neki és nem is fog vele menni?2010. márc. 26. 13:56
1/5 anonim válasza:
Kislányom 17 hós korában "érzett rá" igazán a motorozás ízére. Azóta én csak rohanok utána... :-)
2/5 anonim válasza:
Mi is abban reménykedtünk, hogy majd "belejön", 15 hósan kapta, most 2,5 éves, 10 méternél nem megy vele többet (pedig tudja, hogy kell...) Nem az ő műfaja, a homokozóból alig lehet kiimádkozni... :o)
3/5 anonim válasza:
kb. másfél év. Rá fog jönni, nagyon is!
4/5 anonim válasza:
Én egy évesen megvettem neki, 14 hónaposan már kb. 3 métert ment vele, 16 hónaposan már kb. a háromszorosát, most 20 hónaposan már akármeddig is elmotorozik. Viszont van olyan ismerősöm, akinek nem szereti a gyereke, de viszont az ő kisfia simán leszaladja az én kislányomat. Ha nagyon nem tetszik neki esetleg próbáld meg a bébitaxit, mert vannak olyan gyerekek akiknek az jobban tetszik.
5/5 anonim válasza:
15 hónapos és úgy dönget vele, hogy érdemes lenne látni :) Nagyon kis cuki. Nálun k úgy tanulta és kedvelte meg, hogy sokat játszik az unokatesóival és náluk ez nagy sláger. Szóval a jó példa volt ragadós. Gondolom, ha tapasztalna kellett volna nehezebben ment volna neki is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!