Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem érzitek monotonnak a...

Nem érzitek monotonnak a mindennapjaitokat? Hogyan telnek a napjaitok?

Figyelt kérdés
8 hónapos a kislányom és kezdek egy kicsit befásulni, bár bízom a jó időben. Hosszú volt a tél és minden nap ugyan olyan. Hogyan tudnám változatosabbá tenni? Miket szoktatok játszani a babáitokkal? Milyen egy napotok?
2010. márc. 26. 13:46
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem csak akkor monoton, ha apa nappalos, mert akkor 7-től este fél 9-ig tökegyedül vagyunk, de így is el szoktunk menni sétálni, tegnap virágboltban nézelődtünk, szeretek turkálni. Nekem viszonylag sok barátnőzős programom van; jönnek hozzánk, megyünk kávézni, vásárolni... nem kell azt gondolni, hogy ez sok pénz, volt olyan, hogy totál le voltunk égve- de egy kávéra jutott 200 ft, és egész napra feltöltődtem Sokszor le vagyok törve, nem gondoltam, hogy ennyire strapás ez az egész, de mindig arra gondolok, hogy amikor legrosszabbul vagyok, onnan már csak felfele visz az út... meg azzal szoktam magam vigasztalni, hogy napról-napra könnyebb valamilyen szinten. Hát, játszunk mindenfélét, ami épp tetszik neki. Szereli szét a lakást (9 hónapos múlt). Amikor nagyon érzem, hogy unom a napot, sz.. kedvem van, akkor benyomom a gépet, youtube és nézek valami bődületes videoklipet a 90-es évekből, vagy a legeslegújabbakat, táncolunk énekelünk, nevetünk...
2010. márc. 26. 13:58
 2/6 anonim ***** válasza:
Én két picivel vagyok itthon. Hát a tél tényleg kemény volt. Ráadásul max. csak a játszótéri anyukák szólnak hozzám teljes mondatban, amíg haza nem jön apa, és ugye hidegben nem mentünk oda. Igyekszem sokat lemenni velük a levegőre, ott már zajlik körülöttünk az élet, és nem kell felváltva etetnem vagy pelenkáznom...
2010. márc. 26. 14:21
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én nem unatkozok az biztos.Heti egyszer kétszer megyek Tesómékhoz, egész nap ott vagyunk.Mióta ilyen jó idő van, sokszor kétszer is lemegyünk sétálni.Ha elaludt a poronty, leülök egy padra, olvasok, napozok, zenét hallgatok a telefonomon.Kedden, csütörtökön, szombaton főzök, kéthetente vasárnap is.Kéthetente megyünk a férjem rokonaihoz vasárnap szintén egész nap.Két hét múlva Tesóm megy vissza dolgozni, heti kétszer én fogok vigyázni a Keresztfiamra is, aki 13 hónapos, az én fiam 6,5 hónapos.Barátnőm jön 1-2 hetente, illetve eddig sógornőm is jött, de 19-én neki is fia született, így most oda is fogok járni.

/Z/

2010. márc. 26. 14:35
 4/6 anonim ***** válasza:

DE!

Van egy 2 éves és egy 3 hónaposom. Nálunk nincs játszótér, nincs egy normális bolt, semmi.

Sétálni egyedül nem tudok elmenni a gyerekekkel, mert kritikán aluli a járda, már az 5. babakocsink ment tönkre.

Rokonok éjjelnappal dolgoznak, barátnő egy van, de ő is havonta egyszer ér rá.

Ha a férjem délelőttös, délután jól telik az idő, de ha délutános, vagy éjszakás, akkor megbolondulok az unalomtól. Nincs senki, akihez szólhatnék és válaszolna is...

2010. márc. 26. 15:29
 5/6 anonim ***** válasza:

hát, de...

monoton, sokszor alig várom, hogy fürdés legyen. persze minden pillanatot élvezek vele, de azért mégis. jó egy kicsit ideülni...most aludt el. 6,5 hónapos, és én még csak nem is panaszkodhatom, mert rendes kisfiú, nem szokott igazán sírni, csak szórakoztatni kell. mondjuk mi is sokat járunk sétálni, én azért nagyon bízom benn,m hogy ebben a jó időben könnyebb lesz. sajnos nekem minden barátnőm a város másik felében lakik, és tömegközlekedve nem nagyon mertek elindulni feléjük. ( nem tudom, hogy fel tudom-e rakni a babkocsit a buszra) nagyszülők nincsenek a közelben, a párom meg szinte állandóan dolgozik, (két napot dolgozik, egyet itthon van...) szerencsére nekünk van kertünk, és a kisfiam élvezi, ha kint vagyunk ebben a szép időben, addig én meg kertészkedek, meg ilyesmi... de jobb ötletem nekem sincs...

2010. márc. 26. 20:09
 6/6 A kérdező kommentje:
Ezek szerint nem vagyok egyedül, pedig mikor feltettem a kérdést megfordult a fejemben, hogy majd jól le leszek hordva, hogy hogy lehet unatkozni egy baba mellet, meg nemhogy örülnék az anyaságnak. Örülök neki, imádom a kis cseppemet, de a négy fal között kezdek megkattanni. A férjem dolgozik, és egy párszor szeretne a barátaival is összejönni, dumálgatni. Nem is várom el tőle, hogy csak velünk legyen. Nem az az otthon ülős típus, mindig mozgásban van. Mi is lemegyünk a játszótérre és beszélgetek anyukákkal, de sajnos barátnőm nincs. Akik voltak ők még nem anyukák, 23 évesen nekik még a buli van. Nekem viszont fontosabb a babázás és talán ezért nem vagyunk egy hullámhosszon, mert már nincs közös témánk. Na hát ezt jól kiírtam magamból. Kívánok mindenkinek szép nyarat, jó időt és időtöltést a babákkal:)
2010. márc. 27. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!