Nem érzitek monotonnak a mindennapjaitokat? Hogyan telnek a napjaitok?
Szia!
Én nem unatkozok az biztos.Heti egyszer kétszer megyek Tesómékhoz, egész nap ott vagyunk.Mióta ilyen jó idő van, sokszor kétszer is lemegyünk sétálni.Ha elaludt a poronty, leülök egy padra, olvasok, napozok, zenét hallgatok a telefonomon.Kedden, csütörtökön, szombaton főzök, kéthetente vasárnap is.Kéthetente megyünk a férjem rokonaihoz vasárnap szintén egész nap.Két hét múlva Tesóm megy vissza dolgozni, heti kétszer én fogok vigyázni a Keresztfiamra is, aki 13 hónapos, az én fiam 6,5 hónapos.Barátnőm jön 1-2 hetente, illetve eddig sógornőm is jött, de 19-én neki is fia született, így most oda is fogok járni.
/Z/
DE!
Van egy 2 éves és egy 3 hónaposom. Nálunk nincs játszótér, nincs egy normális bolt, semmi.
Sétálni egyedül nem tudok elmenni a gyerekekkel, mert kritikán aluli a járda, már az 5. babakocsink ment tönkre.
Rokonok éjjelnappal dolgoznak, barátnő egy van, de ő is havonta egyszer ér rá.
Ha a férjem délelőttös, délután jól telik az idő, de ha délutános, vagy éjszakás, akkor megbolondulok az unalomtól. Nincs senki, akihez szólhatnék és válaszolna is...
hát, de...
monoton, sokszor alig várom, hogy fürdés legyen. persze minden pillanatot élvezek vele, de azért mégis. jó egy kicsit ideülni...most aludt el. 6,5 hónapos, és én még csak nem is panaszkodhatom, mert rendes kisfiú, nem szokott igazán sírni, csak szórakoztatni kell. mondjuk mi is sokat járunk sétálni, én azért nagyon bízom benn,m hogy ebben a jó időben könnyebb lesz. sajnos nekem minden barátnőm a város másik felében lakik, és tömegközlekedve nem nagyon mertek elindulni feléjük. ( nem tudom, hogy fel tudom-e rakni a babkocsit a buszra) nagyszülők nincsenek a közelben, a párom meg szinte állandóan dolgozik, (két napot dolgozik, egyet itthon van...) szerencsére nekünk van kertünk, és a kisfiam élvezi, ha kint vagyunk ebben a szép időben, addig én meg kertészkedek, meg ilyesmi... de jobb ötletem nekem sincs...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!