Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan segítsek 7 hetes babám...

Hogyan segítsek 7 hetes babám hasfájásán?

Figyelt kérdés
Az éjjel hasmenésem volt, kislányom ma egész nap nyűgös, lábait felhúzza, egyébként ő anyatejes baba. Székletéből nehéz megállapítani, hogy van-e hasmenése.
2008. szept. 16. 17:36
 1/7 anonim ***** válasza:
melegítsd a hasát+ nekünk az Infacol vált be.
2008. szept. 16. 17:46
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Sok termék van, amit kipróbálhatsz.

Nekem az FLP-s Aloe Vera Activatort vált be, kilónként 2 csepp adható:-)

Azonkívül a türelem, a masszírozás, a torna, és a lányom mindig szopizni akart, ha fájt a pocakja.

2008. szept. 16. 19:51
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Mikor ilyen próblémánk volt hogy fájt a hasa meg nyűgös volt, mindíg adtunk neki langyos köményes teát.Attól megnyugodott, tudott jókat pukizni.Én Hipp-es édesköményteát vettem csak más higítási aránnyal csináltam neki, mivel még csak pár hetes volt.
2008. szept. 16. 21:57
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk a kamilla tea vált be szőlőcukorral.Állítólag a cukor is segítí..ha nagyon nem segít adok neki espumisant is,de van itthol hippes köménytea is..esetleg cseresznyemag párnával melegítheted a pociját meg óramutató járásával ellentétesen simizd.Tornáztasd kicsit..ha végképp nem segít akkor a lázmérőzés,de nekünk eddig nem volt szükség rá,bár tény volt,hogy egész délelőtt tornáztunk..mire teljesen kiürült és jól érezte magát.
2008. szept. 16. 22:42
 5/7 anonim válasza:
100%
Gripe water. Nekunk ez valt be a legjobban.
2008. szept. 17. 00:45
 6/7 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a választ! Végül is kamillateát főztem cukorral, pukizott nagyokat!
2008. szept. 17. 08:09
 7/7 anonim ***** válasza:
Ami a masszázst illeti: langyos paraffin vagy épp amilyen olaj van otthon kell finoman masszírozni.A vastagbél fefutásának irányában a baba hasának jobb oldalán kb a köldök vonalában kezdve fel a köldök felett pár centivel,ezután vizszintesen át a bal oldalra,majd lefelé a csípőig.Itt finomat átsimítunk a jobb oldalra és újra fel.Pár ismétlés után megtornáztatjuk a lábait kb,mint amikor a csípőjét vizsgálod csak ekkor egészen a hasig toljuk fel a térdeit. gyógymasszőr anyuka
2008. szept. 17. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!