Szerintetek ez fiú, lány, vagy uniszex szandi? Ráadnád fiúra? És lányra?
2010. márc. 26. 13:17
21/28 anonim válasza:
Igazi pasis fiad van! Így látva még inkább az a véleményem, hogy lányos a formája.
23/28 anonim válasza:
háát így lábon nem az igazi. Inkább lányos.
24/28 anonim válasza:
Szerintem tök aranyos! Nyugodtan add rá! Egyáltalán nem lányos. (B)
25/28 anonim válasza:
Fiú.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:22
Ez voltam én, így felvéve leginkább gagyi. :)
A fiad aranyos :)
26/28 anonim válasza:
nagyon bírlak, h lefotóztad még a fiaddal is, tényleg édi, nem tűnik lánynak....:)
a cipő szerintem tuti, hahó egy siestáról beszélünk, én ráadnám a fiamra
ízlés kérdése, én szeretem a színeket, kifejezetten keresem a narancs, piros dolgokat, mert utálom, h egy lánynak rózsaszín egy fiúnak kék...ezzel csak az lehet a gond, h citromsárga ruhát már végképp nem árulnak....na de ez legyen a legkevesebb
27/28 anonim válasza:
A párommal is megnézettem, szerintünk pasis! A párom mondta, hogy adjál rá sárga inget, vagy élénkék pólót! Tök vagány kis szandál!
28/28 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat,szép napot mindenkinek!
2010. márc. 27. 10:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!