Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen babakocsit vegyek 11...

Milyen babakocsit vegyek 11 hónapos babának? Linket is kérek

Figyelt kérdés
2010. márc. 26. 12:44
 1/10 anonim ***** válasza:
szerintem ez teljesen attól függ, hogy mennyi pénzt szánsz rá
2010. márc. 26. 12:49
 2/10 anonim ***** válasza:
57%

[link]

nekünk ilyen van

első vagyok

2010. márc. 26. 12:51
 3/10 A kérdező kommentje:
50-60 ezerig
2010. márc. 26. 12:54
 4/10 anonim ***** válasza:
21%
Döbbenet hogy 11hónapos a gyermeked és itt kérsezed meg milyen kocsit vegyél...50-60000.-ig...neked is csak pénzed van! Én senkit nem kérdeztem megvettem amelyik praktikusnak tűnt és tetszett,mivan ha neked nem tetszik amit én választok???? "linket is kérek" hát tudod...
2010. márc. 26. 12:58
 5/10 anonim ***** válasza:
57%

A kérdező szerintem arra gondolt kinek mi vált be, vagy mi esett szét már két nap alatt..nem értem mi a baja annak aki méltatlankodik, szerintem irígykedik, hogy van a kérdezőnek ennyi pénze babakocsira. És? Jó neki.:-)

Bocsánat, hogy nem a kérdsére válaszoltam, nekünk bevált a kocsink amit újszülöttkortól használtunk, de nem tudtam szó nélkül hagyni az undok hozzászólást!

2010. márc. 26. 13:13
 6/10 anonim ***** válasza:

[link]

Már kapott annyit, de bírja a strapát.

2010. márc. 26. 13:16
 7/10 anonim ***** válasza:
24%
Nem undokságnak szántam,de még csak irigy sem vagyok,de légyszíves nézd meg .épp csak felkiáltó jel nincs a végén a mondatnak amit kérdez!!! Felszólít hogy mit vegyen és linket kér...ezt szebben is meg lehetett volna fogalmazni
2010. márc. 26. 13:16
 8/10 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy csak lemaradt a szépen a kérek végéről..
2010. márc. 26. 13:18
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Igen,arra gondoltam ,hogy kinek mi vált be,hiszen olyan nagy a választék,hogy nemtudom milyet vegyek.

2010. márc. 26. 13:19
 10/10 anonim ***** válasza:

Hát én összetenném a két kezem, ha 60ezret kiadhatnék babakocsiért :D Lassan tényleg egyik hónapról élünk a másikra.

Bababörzén vettem így féláron ezt

[link]

nagy kerekek, rugózása szuper, nem böhöm, stabil, egy kézzel csukható, kényelmes a babának, dönthető háttámla

2010. márc. 26. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!