Nania cosmo SP izofix gyerekülésről vélemények? Van valakinek ilyen?
Összegzés: Átlagos gyerekülés viszonylag egyszerű kezelhetőséggel. Beépítése csak Isofix és top tether rögzítéssel lehetséges, az autó biztonsági övével nem.
Leírás ECE-csoport I, 9-18 kg (kb. egy és négy év) közötti gyerekek számára. Gyerekülés hózentróger-övvel és központi övfeszítéssel. Az ülés tömege: 8,9 kg
Beépítés: Menetirány szerint, Isofix és top tether pontokhoz rögzíthető. Váráslás előtt ellenőrizzük, hogy autónk rendelkezik-e Isofix és top tether rögzítési pontokkal. Nem lehet az autó biztonsági övével beszerelni. Ülő vagy fekvő testhelyzet.
Forgalmazó: www.brendon.hu
Ár: 39 990 Ft
Biztonság O
Kezelhetőség +
Kényelem O
Kidolgozási minőség +
Tisztíthatóság O
Előnyök
Oldalütközésnél nagyon alacsony terhelési értékek
Jól felfekvő öv
Nagyon stabilan betehető az autóba
Magas háttámla
Kicsi a hibás kezelés veszélye
Könnyen értelmezhető kezelési útmutató és figyelmeztető jelzések
Nagyon jó lábalátámasztás
Jó kidolgozási minőség
Hátrányok
Frontási ütközésnél magasabb terhelési értékek
Az ülés beépítése és a gyerek becsatolása nehézkes
Kemény kárpitozás
Gyereknek korlátozott a kilátás belőle
Nehéz levenni az üléshuzatot, amit ráadásul nem lehet gépben mosni
hát így:)
ezt írja róla az adac. biztonsági szempontból nem rossz szerintük, csak nézzétek meg, h tényleg bele tudjátok -e szerelni az autótokba
1.voltam.
Szia
Én most vettem egy ilyet. Még nem kaptam meg, de ha már használatban lesz, szívesen leírom a tapasztalatomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!