Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Poupy márkájú, Auchanban...

Poupy márkájú, Auchanban kapható gyerekülésről mik a vélemények?

Figyelt kérdés
24000ft-ért nem lehet olyan rossz. Nem?
2009. dec. 22. 19:16
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Biztonsági gyermekülést azért vesz az ember, hogy baj esetén a gyerek életét megmentse. Egy 24 ezres nem biztos, hogy megfelelő erre a célra. Valószínű, hogy a törésteszteken nem jól működött. Nem azt mondom, hogy csak a 80 ezres a megfelelő, de legalább valamilyen minősítése azért legyen.
2009. dec. 22. 20:01
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
Nálunk az az elv, hogy inkább ne üljünk autóba, de ezen ne spóroljunk. A töréstesztek eredményei elérhetők az interneten. A Poupy nem is szerepel rajtuk, ez azért sokatmondó. Ha nincs sok pénz, megbízható helyről törésmentes használt is jobb. Mi a Römer isofixeseire esküszünk, koccanásnál is beváltak, és bár horribilis az áruk, a nagycsalád összefogásával valahogy mindig kipréseltük magunkból az aktuálisat. Römerből a nem isofixesek is jók és azok olcsóbbak.
2009. dec. 27. 16:50
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem az Auchan-ból venném meg, és 24e Ft-ért gagyit vehetsz, de azt meg minek? Ha nincs rá keret, vegyél használtat, az is jobb, mint egy rossz, filléres, megbízhatatlan. Szerintem még nem néztél utána, azért nem tudod. Látod, ezért jó ez az oldal.:)
2009. dec. 27. 21:32
 4/5 anonim ***** válasza:
Tökéletesen egyet értek mindhárom válaszolóval.Vmi ismeretlen,teszteletlen szörnyűség lehet.Ennyiért nem lehet jó minőségű,jó teszteredményeket produkáló ülést kapni.
2009. dec. 27. 22:38
 5/5 anonim ***** válasza:

Nálunk is aktuális a kérdés, így már én is körülnéztem több helyen. Nagyon széles a skála, alaposan utána kell nézni, hogy jól döntsünk.

Én sem venném meg az Auchan-ben az ismeretlen feliratú ülést.

Szerintem még nézz körül máshol is, mert ebben az eesetben nem szabad spórolni.

2009. dec. 28. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!