8-9 hós babátokat miböl itatjátok?
Az attól függ milyen pókocska. Ha Hisztipók, akkor csőr nélkül, én tartom, és úgy itatom.
Ha Picipók, akkor megkapja csőrrel, és megoldja, egyre ügyesebben iszik egyedül.
Nálunk is ismeretlen a cumisüveg:) így nagyon korán kellett megismerkednie a kisbögréjével.
Szia!
Nekem 9 hónapos a babám, szintén anyatejes és mi sem használtunk sosem cumisüveget.
Én először csőrös pohárból adtam neki vizet, de ahogy kibújt az alsó két foga, a csőrön "reszelte" a fogát, játszott vele és nem ivott rendesen. Aztán áttértünk a sima műanyag pohárra. Nagyon szépen iszik belőle már 2 hónapja.
enyém 5 hónapos korától iszik varázsitatóból (bár akkor alig ivott valamit, csak ameleg miatt adtam), 1 éves most cseréltem le a kemyén fejre
mellette szopik is, cumisüveget talán ha 2x kapott eddig
előző
minden reggel sima üvegpohárból itatom vele a frissen facsart narancslevet, vagy centrifugázott almalevet, abból is megissza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!