Kislányom nagyon sokat bukik. Meddig tart még?
Figyelt kérdés
Azt mondták minél nagyobb lesz, annál kevesebbet bukik majd. Már majdnem 3 hónapos, de sokkal többet bukik, mind eddig. Egy óránál többet nem bír ki szopi nélkül, de van hogy fél óránként kéri, és eszik is rendesen,mert éhes. Sajnos legalább a fele mindig kijön belőle, még az emésztett tej is. Volt hogy 130-at szopott, de fél óra múlva megint éhes volt, mert mindent kihányt! A Nutriton nem jött be, se a gyümölcs. Ahogy elkezdem öltöztetni, már telehánnya magát. El se tudunk menni sétálni, mert a babakocsi kirázza belőle, és folyton üvölt. Már napok óta ki se mentem vele, nincs értelme szépen fölöltöztetni, mert rögtön vehetem is le róla. Adjatok tanácsot mi a fenét csináljak? Már teljesen ki vagyok borulva. A védőnő szerint 6 hós koráig nem foglalkoznak vele, akkor is csak abban az esetben, ha nem fejlődik. Ő egy hó alatt durván fél kg-ot hízik csak. Hasonló gonddal küzdő anyukák segítsetek!2008. szept. 16. 14:06
1/6 anonim válasza:
Sinlac vagy gyerekorvostól beutaló UH-ra,ahol megnézik mennyire nyitotta gyomorszája,mert vannak babák,akiknek műtéti úton kell korrigálni a nem jól záró gyomorszájat.
2/6 anonim válasza:
Én azonnal vinném orvoshoz, ez szerintem már nem normális, hogy ennyit visszabukik! Szegény babád is csak egyre rosszabbul fogja érezni magát, mert nem tud jóllakni és pihenni.
3/6 anonim válasza:
Szia!Mintha csak magamat hallanám.Nálunk is ez volt a helyzet.Megnézték a gyomrát ultrahanggal, mindent rendben találtak.Sajnos nálunk 6 hós koráig megmaradt ez a bukás.Aztán utána szinte napról-napra eltűnt.Mikor elkezdett már pépeket , gyümiket enni, akkor kezdett szűnni.Nézesd meg a babádat, ha nem lesz semmi gond(ne legyen)akkor türelem, kitartás és rendeződni fog.Nálunk legalábbis ez történt.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Ha minden igaz megyünk Szegedre megnézetni, hátha pylorusszűkülete van. Remélem nem.
2008. szept. 16. 23:17
5/6 anonim válasza:
Az én babám is sokat bukik, most 12 hetes. Szerintem ne etesd ilyen gyakran, hisz még az előző kaját sem emésztette meg és máris rámegy a friss kaja. Lehet, hogy csak rád van szüksége és nem éhes. Mivel szépen gyarapszik szerintem nincs baj, de ha megnyugodsz vidd el dokihoz.
6/6 A kérdező kommentje:
Sajnos kiderült hogy pylorusszűkülete van. Azt mondták ez még határeset, de ha romlik a helyzet, megműtik. Szerintem minden anyuka gondolkozzon el ezen, és igenis a legrosszabbra kell gondolni!
2008. szept. 21. 09:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!