Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mindennap fürdetitek a picit?

Mindennap fürdetitek a picit?

Figyelt kérdés
2010. márc. 25. 17:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nem. Van mikor kimarad egy nap. Ha nem érünk időbe haza, vagy valami mioatt felborul a napirend. Nem lesz semmi baja, ha nem fürdik minden nap.
2010. márc. 25. 17:32
 2/13 anonim ***** válasza:
igen,de inkább a rendszeresség a napirend miatt,sem mint mert szüksége lenne rá:)
2010. márc. 25. 17:33
 3/13 anonim ***** válasza:
8,5 hónapos koráig minden 2. nap fürdött. Amióta kúszik, azóta igyekszünk minden nap, de előfordul, hogy nappal nem alszik, és akkor nagyon fáradt, és kimarad a fürdés. Jövő héten lesz 1 éves.
2010. márc. 25. 17:35
 4/13 anonim ***** válasza:
igen,mert szereti..és már mászik ...meg most már többet sétálunk...
2010. márc. 25. 17:35
 5/13 anonim ***** válasza:
Naná! Szerintem anélkül el sem aludna. Volt olyan, hogy megcsúsztunk vele az elején, mert bealudt az ágyában, de nem annyira mélyen, mint az éjszakai alvásánál, úgyhogy fel is ébredt. Megfürdettük, utána jött az igazi alvása. Szóval nálunk a rendszeresség, a napirend miatt szükséges mindenképpen. (B)
2010. márc. 25. 17:36
 6/13 anonim ***** válasza:
igen, de a masszázs és torna miatt, meg sokat izzad a sentem, mert pufi. így is van, hogy napközben rá kell segíteni egy kis kéztörlővel a hajlatokban. a nagy nyulánkabb volt, ő nem izzadt, vele előfordult, hogy kimaradt, de mióta elmúlt egy éves minden nap fürdik.
2010. márc. 25. 17:38
 7/13 anonim ***** válasza:
Igen.
2010. márc. 25. 17:52
 8/13 anonim ***** válasza:
igen, hiányérzetem volna, ha nem tenném, és különben is imád fürödni, miért fosszam meg tőle?
2010. márc. 25. 18:05
 9/13 anonim ***** válasza:
Igen, ezt szokta meg, 7-kor pancsi, utána vacsi és alvás reggelig.
2010. márc. 25. 18:11
 10/13 anonim ***** válasza:
igen,de csak azért mert imádja és mert hozzászokott:)egyszer próbáltam meg nem fürdetni,erre odament a fürdőbe és üvöltött hogy fücsii.
2010. márc. 25. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!