Mikortól lehet adni pukit a babának?
Hát én adok a fiamnka, 11 hónapos, és már két hónapja kapja. Nem gyakran, szerintem a mértékletesség a lényeg. Amúgy az hülyeség, hogy zsiradék van benne, nincs benne, ez extrudált kukorica, ami nem olyan jó, az az, hogy elég sós. De én is kaptam kiskoromban, és semmi bajom ne volt tőle, a mai napig szeretem, de nem eszem mértéktelenül. A fiam is ritkán kap, de néha néha elmajszol egy darabot. Mondjuk havi egyszer, vagy kétszer, de nem is csináltam belőle rendszert, csak kb. ennyire gyakori. Amúgy el tudja majszolni, mert ez szépen összepépesedik a szájában. Amúgy persze minden nap kétszer eszik gyümölcsöt és nagyon nagyon szereti, de előrodul néhanapján, hogy uzsonnára pudingot adok neki. Nem ez a rendszer, de néha miért ne kaphatna ő is valami mást?
Manapság az emberek olyan végletesek. Van, aki folyamat csokival meg csipsszel tömi a gyerekét, más megy csak azt veszi neki, amiben egy gramm cukor meg zsír sincs, és csak bio. De miért nem lehet kicsit a középutat megtalálni, és nem lenézni azt, aki valamit máshogy csinál?
1-1darabot lehet neki adni.ha már egyébként is eszik mindent.Ezen lehet vitatkozni ki hogyan etet.Mindenki döntse el saját maga,hogy biot,nem biot,üvegböl,vagy saját maga föz a gyermekének.senkit sem kell lehurrogni.Lényeg,ne túlzásba esni semmivel sem.Tényleg óvatosan a sóval,e´dessel.De ne´ha néha lehet.Senki ne mondja,hogy majd pl palacsinta´t sem ad a gyereknek majd mogyoró kre´mmel,mert túl édes,e´s zsíros.
Le lehet pontozni nyugodtan....
NEM ADUNK. Olvasd ezt el MINDENKI aki az én is kaptam ezt dumával jössz:
A PUFI -tól sós egy csecsemőnek extra munkára készteted a kicsi veséjét, S nem most lesz tőle beteg hanem felnőttként. Ja az még messze van. De majd ha ott sírsz a betegágya mellett mert már 3x kapott 30 évesen infarktust gondolj erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!