Szeretném kipróbálni az instant babateákat a 9 hónapos fiamnál, de nem ismerek olyat aki használna. Mennyire jók ezek a készítmények, és melyiket vegyem?
Figyelt kérdés
2008. szept. 16. 09:56
1/6 anonim válasza:
Szia.Én a babámat 8 hetes kórátol itatom a Hippnek az édesköményteával(igaz higabb aránnyal),de nagyon szereti,és jókat pukizik tölle:)Most 14 hetes és semmi baja tölle.Jó babázást.
2/6 anonim válasza:
Szia!
Én is a Hipp-es teát itattam a kisfiammal,már 4 hónapos kora óta issza.
Én főleg a kamilla teát és a gyermek teát vettem.
Mind a kettőt nagyon szereti.
A kamillatea külön jót tesz az emésztésének,de nem kap belőle minden nap, csak akkor hogyha nehezen kakil.
3/6 anonim válasza:
Én már akkor adtam a kisfiamnak HIPP köményes instant teát, mikor hazajöttünk a kórházból.A többi 4-6 hónapos kortól ajánlott,finom ízűek.Én a Hipp terméket vásároltam.Barátnőim is ezeket adják gyermeküknek.Egyébként,gyerekfüggő ki szereti ki nem.Az én fiam nem itta meg a gyümölcsöseket.Próbáld ki nyugodtan!
4/6 anonim válasza:
Nekem is a Hipp gyermektea vált be legjobban.Próbáltam a kékszőlő ízűt is,mert abban van + vas,de nem itta meg.Az alma-citromfű teától(szerintem a hozzáadott étk. sav miatt)mindíg visszajött minden.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2008. szept. 16. 10:42
6/6 anonim válasza:
Én a fiamnak 3 hónapos kora óta adom a Hipp teákat, nagyon szereti az édesköményt, a gyermekteát, a csipkebogyósat, igazából az összeset kipróbáltuk már, mindig felváltva veszem őket. Most 10 hónapos, és mindegyiket nagyon szereti. Egyszer vettem Milupásat, azt én nem szerettem, mert nagyon gazdaságtalan, mivel a Hipp teáknál 1 teáskanál per dl az adagolás, a milupásnál egy evőkanál kell decinként. Most kipróbáltam a Humana gyerekteáját, az is jó, csak kicsit drágább mint a Hipp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!