Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mibe mentek és miben viszitek...

Mibe mentek és miben viszitek a gyerkőcöt a játszira?

Figyelt kérdés
Mármint ruhára értem. Győrben trendinek kell lenni......
2010. márc. 25. 13:39
 1/6 anonim ***** válasza:
melegítő..kényelmes...majd buliba kiöltözök
2010. márc. 25. 13:42
 2/6 anonim ***** válasza:
szintén melegítő. Tegnap voltunk először játszótéren, együtt csúsztunk a nagy csúszdán, játszottunk. Nem fogom felvenni a legszebb ruhámat.
2010. márc. 25. 13:51
 3/6 anonim ***** válasza:
hát sajnálom,ha téged ez ennyire érdekel,vagy foglalkoztat,hogy trendinek kell lenni.Én a saját kényelmemet,saját pénztárcámat és gyerek kényelmét tartom szemelött,a trendi dokkodra magasról teszek és arra is ha valakinek nem tetszik.Vidd olyan ruhába a babád ami kényelmes neki,és nem bánod ha kiszakítja,de azért már ne legyen élből szakadt,foltos.és ez igaz rád is.ennyi.
2010. márc. 25. 13:52
 4/6 anonim ***** válasza:
A gyerekeket szabadidőruhában, pamut nadrágban, pulcsiban viszem. Én vagy farmerben vagy szintén szabadidőnadrágban vagyok, akár falusi, akár városi a játszótér. A többi anyuka véleménye kicsit sem mérvadó számomra. Fontosabb a gyerek kényelme, a praktikum, hiszen a ruha kiszakadhat, beletörhet a fű, stb.
2010. márc. 25. 14:07
 5/6 anonim ***** válasza:
53%

Hát én nem igazán játszósan öltöztetem magunkat, de van mosógép, csak homokos lesz, ki tudom mosni.

Kislányomon farmer+pulóver (általában rózsaszín), ha hűvösebb van dzseki, olyan igazán kislányos mindig :D.

Én meg próbálok farmerral valami nőiesebb összeállítást, csini top, vagy pulcsi, próbálok anyukaként is nőiesen öltözködni :)

2010. márc. 25. 14:30
 6/6 anonim ***** válasza:
Sziasztok én 20 vagyok és imádok nőiesen öltözködni,na de eggy játszótér az csak játszótér....melegitőben megyek és eggy sima mintás polóban meg sport cipőben,kicsifiam 11 hós (Megy már)melegitő eggyüttes hosszú body mellényt viszünk sport cipővel!Harisnya nélkül mert amugy is izzadós vékony sapi!Melegitőben is nézhet ki jól az ember lánya nem koktél ruciban kell bevonulni a jáccira ez nem trend kérdés és nem muszály slamposnak lenni én a kertbe is kényelmesben megyek és nem trendiben...xd
2010. márc. 26. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!