Nosiboo baba orrszívó vélemények?
Nekünk 3 napja és eddig úgy néz ki, bevált. 3 hónapos a fiam, így mi már a középfokozaton szívunk, meg kell is,mert az alacsonyabb neki már "gyenge".
A porszívónál nem szív erősebben, kb. ugyanúgy. Annyi az előnye, hogy halkabb (halkan is indul el, utána lesz kicsit hangosabb), méretéből kifolyólag könnyebb mozgatni. Illetve mi többször utazunk egy évben, most éppen ma indulunk wellnessre, és még egy kicsit náthás a kicsi. Igaz már csak kb. kétszer kell neki szívni, de jó,hogy nem kell hurcibálni a porszívót, ill. mivel ugye naggyal most egy szobában is alszunk, ha éjjel netán szívni kell a kicsi orrát, nem igazán fog rá felébredni.
Egyébként nekem doki mondta,hogy az orrszívás csak egy része a megoldásnak. Előtte mindenképpen kell a tengervizes spray, hagyni egy pár percig "dolgozni", utána szívni. Főleg előre döntött pozícióban, ill. érdemes utána Nasivint cseppenteni.
Szuper! Pont erre voltam kíváncsi. Köszönöm szépen!
Jó pihenést nektek! :)
Szerintem egy rakás kaka. 50 ezer Ft, a vezeték folyton kijön, a gumicső folyton kijön, tehát az egész szétesik, ráadásul sosem tisztította még ki a gyerek orrát. Közvetlen utána mint ha nem is használtuk volna. Pont most döntöttem el egy veszek egy orszit a patikában. 50 ezerért kicsit többet vártam. Pl hogy hatékony legyen, meg mondjuk ne essen szét...
Még jó, hogy "csak" ajándékba kaptuk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!