Babacipőt csak ilyen drágán lehet kapni?
Nem rég állt fel a babám, gondoltam elkezdek neki tavaszra , nyárra cipőcskét nézni. De a neki való baba cipők, mind 5-6-7 ezer forintba kerülnek!! Az rengeteg egy pici cipőért, amit talán 1-2 hónap alatt kinő :(
Esetleg milyen bevált márkát ajánlanátok, megfizethető áron?
Szia
Valahol olvastam,hogy nem kell olyan marha márkás cipőt venni jó a bovli is ami rendesen tartja a bokáját és abba kell egy jó talpbetétet venni.
Nem nem sajnálom rá a pénzt, a rucikat én is használtam, vagy turiban veszem, nem véletlenül, hanem mert nincs pénz :( Havi 120 ezerből élünk 3-an, ebből csak a pelenka, tápszer és társai vagy 40 ezer a többi rezsire megy, ezért sokallom csak. DE persze ha nincs más, akkor kigazdálkodjuk
Köszi a válaszokat
Ezt nézd meg! Nekünk ilyen az első cipőnk (3. kép). De a többi is szuper. Lányom most 8 hónapos, feláll, ha fogom a kezét lépeget. Nyárra mikor már biztosabban és többet lépeget, akkor kap egy siesta szandit. Addig szerintem ez is tökéletes.
Én használtan veszem bababoltba,mert 1-2 hó és kinövi :(
ott is lehet olyat kapni ami szinte új..1-1500ft szokott lenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!