Nem alszik tul sokat 6 hetes babam?
Figyelt kérdés
Nem kene tobbet ebren lennie? Este 20-21 ora kozott fekszik le es ejjel 1-2 ora kozott kell enni utanna alszik reggel 6 vagy 7-ig. Ismet eszik es alszik 10-ig amikor sir, hogy megint ehes. Megetetem utanna viszont megint bealszik legalabb 2 orara, orulok ha 1 orat ebren van, utanna ismet kaja. Ezutan megyunk setalni egy orara/masfel orara, ezt is vegigalussza. Keso delutan van ebren par orat de akkor is ha a ferjem setalgat vele es mond neki bealszik a vallan. Aggodom, hogy ennyi idosen mar aktivabbnak kene lennie. Nem kene erdekelje mas is az alvason kivul?2010. márc. 25. 09:19
1/8 anonim válasza:
Kisfiam 2 hónapos koráig evett-aludt. Használd ki ezt az időszakot:)
2/8 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen, hogy irtal es megnyugtattal. Az ember mar azt sem tudja mi jo es mi nem foleg igy elso babanal. Amikor itt olvasgatom, hogy van akinek a babaja 2-3 hetes es alig birnak vele mert nem akar aludni egesz nap hat elszomorodtam, hogy az enyemmel valami gond van. De orulok, hogy masnal is elofordult es megsincs baj.:)
2010. márc. 25. 09:23
3/8 anonim válasza:
Tényleg rengeteget alszik,de viszont eszik rendesen.
Nncs kicsit besárgulva?
4/8 anonim válasza:
első vagyok. Kicsim csak szopizott 6 hós koráig 3-4 óránként és nem volt sárga.Csak azért írtam, mert a második válaszoló amit írt, nehogy angodj miatta. Minden gyerek más.13 hs most kisfiam,1x alszik nappal kb. 2 órát.
5/8 anonim válasza:
Még mindég első, más ennyi idős baba még 2x alszik.
6/8 anonim válasza:
Szia!
Ne aggódj, nem alszik sokat. Jelenleg az a dolga hogy egyen, aludjon és egyen :-) Nekem jelenleg egy 4 hónapos (koraszülött) babám van aki a 2-3 hónapos szinten van és mostanában kezd egyre többet ébren lenni. Ez kb 20 perc egyhuzamban. Hagy aludjon. Tényleg használd ki ezt a szabad időt :-)
7/8 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen lanyok!! Akkor nem aggodom, kihasznalom ezt az idot. :)
Nem latom, rajta, hogy be lenne sargulva. Egyebkent boldog baba az elobb jollakott es rammosolygott a draga. :) Most ismet szundizik de hamarosan megyunk setalni egy jo nagyot.
Koszonom megegyszer mindenkinek!
2010. márc. 25. 10:56
8/8 anonim válasza:
az én fiamnak is volt ilyen periódusa, meg is ijedtem. Kinőtte, azóta piszok rossz alvó. Örülj neki, hogy alszik, nem sokáig lesz így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!