Hova mentek babáitokkal Húsvétkor KIRÁNDULNI?
Szia!
A 3,5 hónapos kislányunkkal gondoltunk pl. Budakeszi Vadasparkra, János-hegyre (ezen a környéken sok olyan ösvény van, amit babakocsival is járhatónak tüntet fel a térkép), esetleg Szentendrére. Múlt hét végén Normafánál voltunk.
Kocsi hátsó ülésén pelenkáztam, "szobahőmérsékletű" volt az autó, tehát nem fázott, és nagyon élvezte a kalandot! (Valami vízhatlan pelenkázó alátétet ne felejtsetek vinni...az autóülés ráadásul lejt :) )
Kaja megmelegítésére szerintem még egy kávéházban, vagy más vendéglátóhelyen is van lehetőség, mikró mindenhol van.
C
Szia.
Mi húsvét hátfőn megyünk a budakeszi vadasparkba 2,5 hónapos lányommal.Tavaly is voltunk ott(még csak tervben volt akkor ő:D),és nem voltak vészesen sokan.Piknikeztünk,játszottunk az előtte lévő tisztáson,és sétáltunk.Pelenkát vagy a kocsiban,vagy a pléden fogok.Etetni meg (mivel szopik) egy félreeső padon.
Az állatkert se lehet rossz,ha bírod a tömeget.Ilyenkor nyuszit lehet simogatni(többek közt).Itt van babás helység-elég kulturált-ahol nyugodtan pelenkázhatsz.
Én szeretem még a Gellert hegyet(kilátás,játszóterek,csúszdák).
Veszprémbe megyünk az állatkertbe egy éves lányunkkal.Szerintem szeretni fogja mert itthon is mindig állatokat kell nézni udvarokban könyvekben.Mikrózni büfébe stb lehet, pelenkázni autóban szoktam(már többször kirándultuk utaztunk vele)
bocsi az offért de Szombathelyen milyen a kalandváros?Ott mit lehet csinálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!