Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hány hónapos kortól tudnak...

Hány hónapos kortól tudnak ülni a babócák?

Figyelt kérdés
2008. szept. 15. 21:18
 1/6 anonim ***** válasza:
kb 6 hónaposan általában
2008. szept. 15. 21:34
 2/6 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam hat hónaposan már ült.
2008. szept. 15. 21:51
 3/6 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam 5 hónapos kora óta tud egyedül ülni, de csak ha mi hozzuk ülő helyzetbe. Egyedül még nem tud felülni.
2008. szept. 15. 22:14
 4/6 anonim ***** válasza:
Az enyém 8 hós de még magától nem tud felülni. Ha én ültetem, úgy tud, sokáig, úgy szokott játszani is, de önállóan nem bírja magát felhúzni, csak ha segítek. 5 hósan már tudott stabilan ülni percekig, de önállóan még mindig nem tud felülni. Ez akkor most baj?
2008. szept. 15. 22:14
 5/6 anonim ***** válasza:
Maguktól felülni sokkal később tanulnak meg, tehát az utolsó válaszolónak üzenem, hogy nem baj. Egyébként, ha felültetjük őket kb 5-6 hónapos koruktól tudnak stabilan ülni. Ha kicsit később, az sem baj.
2008. szept. 16. 07:43
 6/6 anonim ***** válasza:
Az én fiam 5 hónaposan felült egyedül (négykézlábról), aztán felállt kapaszkodva, és mostanában jött rá, hogy a babakocsiban is fel tud ülni, ha oldalt megkapaszkodik. Most 7 hós. Olyan fél éves kor körül jönnek rá, hogy hogyan is kell csinálni.
2008. szept. 16. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!