A Petra az gyakori nev?
Figyelt kérdés
Hanyan vagyunk akiknek a kislanyat igy hivjak vagy van kornyezetetben ezzel a nevvel buszkelkedo?2010. márc. 24. 19:43
11/23 anonim válasza:
Én egy Petra nevű lányt/nőt sem ismerek, pedig széles az ismeretségi köröm. Minden esetre nekem tetszik ez a név. :)
12/23 anonim válasza:
Keresztlányom Petra.Nekem nagyon tetszik ez a név.A lányomnak ezt a nevet adtam volna, de a bátyámék megelőztek:(
13/23 anonim válasza:
Én is Petra vagyok, már 23 éve. A kislányom pedig Lara!
Szerintem szép és különleges!
14/23 anonim válasza:
Amikor a kislányom született egy 5 ágyas szobába feküdtünk.2 baba is a Petra nevet kapta.Szép név de talán mostanában elég gyakori.
15/23 anonim válasza:
Unokatesóm lánya,barátnőm lánya és egy barátnőmnek Petra a neve.Nekem tetszik.
16/23 anonim válasza:
A kislányom Petra,7 hónapos.
Már nagyon régen a kedvenc lánynevem,és akkor eldöntöttem ha egyszer kislányom lesz,Petra lesz a neve.
Szerintem szép név,és nem túl gyakori.
ÜDV!!!
18/23 anonim válasza:
nem gyakori...lehet vele találkozni de nem valami sokat használt név...én köbö 1 Petrát ismerek
20/23 anonim válasza:
Petrának hívják:
unokatesóm lányát
egy volt osztálytársam lányát
egy barátnőmet
Nekem nagyon tetszik ez a név.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!