8,5 hós kisfiamnak árthat napi 50 perc tv nézés?
Figyelt kérdés
Tudom önzőség,de van egy film amit minden nap megnézek (néznék),de kisfiam ekkor mindíg fenn van és van,hogy ő is nézi mert nincs el máshol....Ártok vele neki?Akkor inkább nem nézem,ha nem tudom hova tenni...:(2010. márc. 24. 17:12
1/5 anonim válasza:
Szerintem árt. Leglábbis jót nem tesz a szemének. Nem tudod magad mellé tenni úgy hogy ne lássa a tv-t? És akkor ott van Veled, de mégsem látja.
2/5 anonim válasza:
Szerintem nem árt neki. Biztos nem is használ, de emiatt ne legyen lelkiismeret-furdallásod. Azért a mai tv-k már nem hinném, hogy károsak tisztes távolból.
3/5 anonim válasza:
Hát sztem nem használ...kicsi még ennyi vizuális ingerhez...a korai tv-zést egyesek az epilepsziával kötik össze, mert túlingerli az agyat...sztem ne tedd
4/5 anonim válasza:
Amikor megszületett a kislányom, nagyon sokáig szopott. (időben). Mellette mindig tv-t néztem. Aztán sokszor volt, hogy csak úgy, alapzajnak is ment. 7 hónaposan felállt, és sok időt töltött, a tvelőtt kapaszkodva álldogálva, máskor messzebbről figyelte lemerevedve. Azt gondoltam, hogy tessék, függővé tettem. Most 14 hónapos, szereti a reklámokat, ha egy-egy mesefigura ugrándozik, de 2 percig izgalmas, és már megy is tovább, nem érdekli. Egészséges, figyelmes kisgyerek. Azóta igaz, alig van napközben bekapcsolva a tv, de este megy. Én úgy gondolom, hogy nem árt neki. Ha pedig még engedi is, hogy te végignézd azt a filmet, akkor miért ne?
Mi az??? :-))))
5/5 A kérdező kommentje:
egy h...e sorozat (apa mondta)A bosszú álarca,tényleg nem nézek mást sose,nem is megy a tv,mert a picur előtte játszik a szőnyegen,de ez "bejött"...De mindíg mindent megteszek,hogy ne lássa,de van amikor nem bírja ki...de madj akkor kikapcsolom,nem ér annyit...:(((....
2010. márc. 24. 21:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!