Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Másnak is csinálja azt a...

Másnak is csinálja azt a babája, hogy nem a hüvelyujját szopja, hanem a mutatóujját?

Figyelt kérdés
A kislányom 5 hónapos, már megtalálta a nagyujját is, de az nem kell neki. A mutatót szopja, úgy hogy begörbíti, így jó nagy és azt cupákolja elalvás előtt (jó hangosan). Amúgy nagyon aramnyos és nem zavara dolog, csak érdekel, hogy másnak is van e ilyen és, hogy így is maradt vagy áttért később a babája a hüvelyujj szopásra.
2010. márc. 24. 16:25
 1/5 anonim ***** válasza:

Az én kislányom mikor melyiket szopta.Amelyikkel betalált éppen a szájába. Volt hogy egyszerre többet is bekapott,de ő csak elalvás előtt szopta az ujját.

Most 10 hós, nagyritkán cumizza az ujját, de már csak a nagyujjat.

2010. márc. 24. 16:27
 2/5 anonim ***** válasza:

Az en lanyom eddig csak a mutatot szopta meg.

Ha ehes az oklet szokta enni.

:)

2010. márc. 24. 18:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Az én fiam is ( 4 és fél hónapos) csak a begörbített vagy nyújtott mutatóujját szopja. Újabban, mióta fog - gondok vannak, a középső ujját is. Vagy igyekszik el- és bekapni az én ujjamat, de csak a mutatót! :-) A hüvelykujját szerintem az én gyerekem azért nem szopja, mert azzal általában fityiszt mutat a világnak.:-)
2010. márc. 24. 21:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Az én lányom a két középső ujját szopja egyszerre, a hüvelykujját még sosem vette a szájába.
2010. márc. 24. 22:16
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi csajok, akkor nem vagyok egyedül. Igen, néha a két középső is betalál, de a hüvelyk soha. :))
2010. márc. 25. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!