Az Edami es Pannonia sajtokban valóban nincs tejszármazék?
Sajnos nem biztos, hogy kinövi, de sok gyereknél így történt.
Nem akarlak rémisztgetni, de az én tesómról 2 és fél éves korában derült ki, hogy lisztérzékeny. Azt mondták az orvosok, hogy kinőheti. Most 30 éves, és sajnos nem nőtte ki. :( (B)
Ezt írták egy fórumon róla: "Szerencsés esetben a tünetek fokozatosan megszűnnek és maga a tehéntej allergia kb. 4 éves kor körül megszűnik, ha a szülő az előírt diétát betartja. Dr. Gömöri Ágnes"
(B)
Hát köszi. Akkor először is remélem, hogy nem az....
Olyan bosszantó, hisz mindent a maga idejében adtam neki. Nem kezdtem korán a hozzátáplálást, nem adtam még neki tejet..stb. Vagy talán ennek semmi köze nincs hozzá? A családban senki nem érzékeny semmire....
Sajnos semmi köze hozzá, egyszerűen így jöttek ki a gének... látod, tesóm is lisztérzékeny, és soha senkinek nem volt ilyen gondja a családban. De emiatt mi is veszélyeztetettek vagyunk, nekem a gabonás dolgokkal kell vigyáznom. :(
Kitartás, és remélem, hogy elmúlik! (B)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!