Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nagyon félek, hogy 12 hetes...

Nagyon félek, hogy 12 hetes kisfiam beteg lesz. Normális ez?

Figyelt kérdés
2008. szept. 15. 15:42
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez teljesen normális! Vagy legalábbis nálam is az a helyzet. Én is mindig ezen aggódom, ha már nem úgy viselkedik akkor jár az agyam.
2008. szept. 15. 15:46
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Annyira féltjük őket, hogy még a széltől is óvjuk. De aztán majd megedződik az ember.

Én is így voltam vele. Aztán mikor beteg lett mindig azon törtem a fejem, hogy mit csináltam rosszul. Pedig nem én voltam a hibás. De akkor nehéz ez.

Ha a pici érzékenyebb immunrendszerű úgy is elkapja a betegséget, ha meg nem akkor úgy is egészséges marad.

Egy hibát ne kövess el. Ilyen indokkal ne csináld azt hogy nem viszed sehova. Minél több helyre viszed annál erősebb lesz az immunrendszere. Persze mértékkel és fokozatosan és ne a legnagyobb járvány idején.

Hallottam már ilyet ezt csak azért írtam. Persze ezzel nem azt feltételezem, hogy te így tennél. Csak úgy leírtam.

2008. szept. 15. 15:48
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat! Szoktunk sétálni, de olyan nagy közösségebe nem viszem.
2008. szept. 15. 15:54
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, normális; és első gyereknél tipikus is, én is így voltam. Az aggódástól az ember alig-alig tudja élvezni az első gyereket. A másodiknál más sokkal jobb a helyzet, nem szaladok rögtön az orvoshoz egy kis köhintéskor, vagy egy pattanásnál. Gondolj arra, hol fel nem nőnek egészséges, vasgyúró gyerekek; a babák meg erősebbek és ellenállóbak, mint hinnénk!!! Ne aggódj, minden OK.!
2008. szept. 15. 15:58
 5/6 anonim ***** válasza:

Bizonyos fokig normális, de ne vidd túlzásba!!! A gyereknek se jó, ha egy "hisztis hipohondert" nevelsz belőle, aki meg akar halni, ha elköhhinti magát. Kislányom most 7 hónapos, első baba, de nem rohangálok minden köhhintésnél vagy prüszkölésnél az orvoshoz.

Van 3 kutyánk is a gyerek mellett, mondhatni gyakorlott és rutinos anyuka vagyok, mert a kutyik is tudtak produkálni betegségek és rosszullétek terén.

Ha állandóan azon aggódsz, hogy mikor lesz beteg a kisfiad, még élvezni sem tudod az együtt töltött időt.

2008. szept. 16. 09:35
 6/6 A kérdező kommentje:
Igazatok van. Az apukája is ezt mondja, már lassan engem fog vinni orvoshoz, hogy nézzenek bele a fejembe. Próbálok erős lenni, és élvezni a kisfiammal töltött minden percet.
2008. szept. 16. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!