2 hónapos tápszeres babámnak ma adtam egy kis kanál alma levét. Baj?
Figyelt kérdés
Ízlett neki, folyamatosan mosolygott miután megkapta. Szépen fejlődik, nincs semmi problémánk vele szerencsére. Jól tettem hogy megkostoltattam vele?2008. szept. 15. 15:09
1/6 anonim válasza:
Persze, ne aggódj. Semmi baja nem lehet tőle. Még a pocijának is jót tesz. Még egy hónapig azért a kiskanálnál többet ne adj, utána aztán lehet.
2/6 anonim válasza:
Az én babóm is két hónapos.
Ha ízlett neki,akkor szerintem nem gond.
Boldog babázást!
3/6 anonim válasza:
nyugodtan adj neki még ha valami hülye le is pontoz itt mindenkit
4/6 anonim válasza:
Biztos valaki olyan, aki szerint a nem szoptatós anya nem ember.
5/6 anonim válasza:
Miért van ez a sok lepontozás? Írhatna véleményt is...
6/6 anonim válasza:
itt már köztudottan kiderült hogy kialakult két nézet: a hat hónapig kizárólagosan szoptatni tudó anya és a valamilyen oknál fogva szoptatni nem tudó anya között. Utólagos egy plusz szenvedés szegény anyának és minden lehetséges dolgot megtenne csak azért, hogy gyermeke ne tápszert kapjon! Egy kis kanál almalétől semmi baja nem lesz a kisbabának! És jól tetted, ha szívesen fogadta, de a 3 hónapot azért még várd meg.
- Egy szoptató anyuka - , aki szoptatja 5 hónapos napi hatszor anyatejet evő babáját, és 3 hónapos kora óta ad neki gyümölcsöt minden délelőtt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!