Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért sír? Sokat sír szerintem...

Miért sír? Sokat sír szerintem a 7 hetes babám. Ha evett, kb. félóra nyugi és elkezd sírni.

Figyelt kérdés
lehet hasfájás,nyugtatgatom,de csak egyedül a cicin tudom megnyugtatni.cumit nem kéri,anyatejes baba.nem szeret autóba,nem szeret hordozóba,sokat sír.nincs úgy ahogy hallom sok anyukától,hogy leteszi a kiságyba,vagy bárhova és "elvan" a baba,csak nézelődik,"beszélget".
2010. márc. 24. 07:07
 1/6 anonim ***** válasza:

Hasfájás lesz valószínűleg. Próbáld meg a pociját masszírozni, a lábait tornáztatni, hogy ki tudja nyomni könnyebben a pukit. Infacol vagy Espumisan segíthet, illetve létezik ánizsos, édesköményes babapocak-krém, amit masszírozáshoz használhattok, esetleg igyál olyan tejserkentő teát, ami szélhajtó hatású (ez utóbbi nem mindenkinek válik be), és hasra is teheted. Próbálkozni kell, neki mi a jó. Kitartás! :)

(B)

2010. márc. 24. 07:26
 2/6 anonim ***** válasza:

Egyetértek, szerintem is a hasa fáj. Nekünk annak idején nagyon sokat segített a masszázs, ahogy az első is írta, és jó volt a mecsek babatea is, néhány kanállal adtam neki, ha láttam, hogy feszeng. Szerencsére gyorsan túljutottunk a hasfájáson.

ҝ

2010. márc. 24. 07:41
 3/6 anonim ***** válasza:
biztosan hasfájás,nálunk is így volt.az meg,hogy elvan a baba,arra csak annyit tudok mondani,hogy az én fiam 4 hónapos és utál egyedül lenni.
2010. márc. 24. 07:45
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Gripe watert is kipróbálhatod hasfájásra, nekünk az vált be, meg meleg cseresznyemag párnát rakhatsz a hasára.

/Z/

2010. márc. 24. 07:48
 5/6 anonim ***** válasza:

Fejlődési ugrásnál vagytok, amikoris a baba sokkal többet kér enni, mint addig. Ez anyatejes babánál úgy megy, hogy gyakrabban kéri a cicit, akár félóránként. Ez nem gond, pár nap alatt túl lesztek rajta, addig viszont szoptasd mindig, ha kéri, ugyanis ezzel tud a melled a megnövekedett igényhez alkalmazkodni. Lesznek még ilyenek a következő hónapokban, de ne aggódj, gyakori cicizéssel szépen átlendültök a nehézségeken.

Azt még ne várd egy 7 hetestől, hogy ellegyen egyedül, pár hete még a pocidban volt, nagyon nehéz még számára a kinti világ, szüksége van a közelségedre! Szépen lassan, fokozatosan egyre több időt elnézelődik egyedül. Addig is ajánlom a hordozókendőt, a világ legjobb találmánya! Rengeteget volt benne a lányom, minden gondunkat megoldotta. Minden jót nektek!

2010. márc. 24. 08:01
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia!Az első válaszolóval értek leginkább egyet,a hason fekvés nekünk is sokat segített,meg az a gyógyszertárban kikevert görcsoldó szirup,amit a háziorvos írt fel.Ha érdekel,holnap be tudom írni,hogy mi van a recepten,és ha szólsz a dokinak,meg tudja mondani,hogy nektek is használhat-e.A cicin azért is nyugszik meg (túl azon,hogy cici=anya közelsége),mert az beindítja a bélmozgásait,és sokkal könnyebben távoznak a szelek.Én is ilyenkor először egyből cicire teszem,és csak akkor adok be neki valamit,ha nem kéri a tejet,vagy ha még az sem használ.És még valami!Evés után nagyon alaposan büfiztesd meg (nálunk ezzel is probléma volt),és azután ne hagyd egyből elaludni,mert 20 perc múlva szinte biztosan felébred, a saját emésztése ébreszti fel.Próbálj játszani vele egy jó 40 percet,ettől ki is fárad rendesen.Remélem tudtunk mindannyian legalább egy-egy kicsit segíteni!KITARTÁS!
2010. márc. 24. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!