Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti lemennetek a rokonokhoz...

Ti lemennetek a rokonokhoz (anyos+apos+egyeb csaladtagok) karacsonyizni, ha beteg lenne a gyereketek?

Figyelt kérdés

A kerdes azert merult fel bennem, mert a mai nap utan kozoltem a ferjemmel, hogy sehova nem megyunk. Nem csak le videkre, de meg a szomszed keruletbe sem anyukamekkal.

Ugyanis, ket hete lazas a 23honapos lanyunk. Nem enyhen, hanem durvan. Tobbszor 40-41,5 fokos lazat mertunk mar. Allandoan furdoztetem+csillapitom a lazat. Ehhez hozzajon meg a kiszamithatatlan hanyas, stb.

Mar egy antibiotikumos kuran tul vagyunk, ma kaptunk egy masikat.

Vasarnap ejszaka magas lazzal vittem be a Heim Palba, igaz megkerdeztek, hogy mit szeretnek?! Kioktatas utan legalabb megvizsgaltak, de tegnap mar vittem is gy.orvosunktol kert beutaloval vervetelre.

A ferjem most hisztizik, mint egy havibajos ..csa.

Elmondtam normalisan az indokokat. Nem szeretnek korhazba jutni ott a gyerekkel, tavol az otthonunktol. Nem szeretnemm, ha valamit osszeszedne, foleg, hogy igy is antibiotikumot kap. Gyenge a szervezete is.

De, o csak hajtja a magaet, hogy mert nem vartam meg, hogy mi lesz 24-en?! Hogy lesz-e laza egyaltalan, stb...

Arrol nem beszelve, hogy egesz nap ma is hoemelkedese volt.

Tenyleg en latom rosszul es fogom fej hu.yen a dolgokat?

Mas komolyan elindulna gyogyszerezett gyerekkel egy nap miatt 250km-t?!

2015. dec. 22. 20:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem mindig az jut ilyenkor eszembe, hogy egy felnőtt férfi,hogy a francba nem tudott még annyira leválni az anyjáéktól,hogy ne törjön össze, ha egy Karácsony estét nem együtt töltenek.

Ő már apa, felnőtt férfi. Töltse a családjával a Karácsonyt. Max. 25 vagy 26-án menjen el ő a rokonokhoz egy napra.

2015. dec. 23. 06:21
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ez jutott eszembe, mint az egyik válaszolónak, hogy még egy felnőtt férfit sem utaztatnék így, nemhogy a gyereket. Komolyan nem értem. Én is elküldeném, hogy menjen, ha akar, de a kocsit hagyja itt, mert mi van, ha be kell menni az ügyeletre. Felőlem aztán hisztizhetne, ahogy akar. A gyereknek sem jó így utazni, de a rokonoknak sem hiányzik benyelni egy hányós-lázas vírust.
2015. dec. 23. 08:05
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

ilyenkor látszik, hogy nem jó embernek szültél.

ha jó apa lenne, azon aggódna, hogy mi lesz a gyerekével, nem azon, hogy mennyi halat tud majd anyukánál magába tömni.

én mondanám: menjen nyugodtan, és maradjon is egy darabig!

2015. dec. 23. 09:58
 14/14 anonim ***** válasza:
Mi volt?
2016. jan. 3. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!