Hogyan tanítsam meg 1 éves kisfiamnak az egyedül való elalvást?
Figyelt kérdés
Tudom már korábban kellett volna! Sajnos én rontottam el, mert egyszer beteg volt és akkor sokat volt ölben, úgy is aludt. Azóta így altatom (hintaszékben), mert nekem is kényelmesebb, mint a kiságy fölött görnyedni, de tudom, ez nem mehet így sokáig. És talán még könnyebb most, mint később.
köszönöm a válaszokat!
2010. márc. 23. 21:42
1/3 anonim válasza:
Én be raktam az ágyba és a kezem rá raktam,és ringattam picit egyből elaludt. Bár én kezdettől fogva az ágyába altattam.Ahogy be jön a jó idő magától alszik mindig mert kifárad egésznap kint van a kertbe.
2/3 anonim válasza:
Lehúzod a redőnyt, amikor altatod nappal? Én sötétet csinálok a szobában, berakom őket az ágyukba, látják, ahogy elhúzom a sötétítőt, adok nekik 1 puszit, és kijövök a szobából. Kicsit álldogálnak az ágyukban, de utána csendben elalszanak. Nem is megyek már vissza a szobába. Nálunk az vált be, hogy pontosan időzítek. Ha álmosak, akkor nincs hiszti, de ha nem akkor beszélgetnek egy ideig, kidobálják a cumit, bohóckodnak. A mama mindig kézben altatta őket, de mióta ezzel a módszerrel teszem le őket, nem tudnak kézben elaludni. 1 éves kisfiúk, de szerintem nekem mázli, hogy ketten vannak, így motiválják egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!