Van olyan, aki soha egy fejlesztő játékot sem vett a gyerekének?
Szerintem hatalmas hibát követnek el a szülők, de ők tudják.. Meg lapos tv, jó ég.
Engem az is bosszant, hogy a párom unokaöccsét folyton a tv-vel kötik le..a gyerek nem képes magában eljátszani, mert folyton mennie kell a tv-nek. Meg a telefonos játékok, stb.
A páromnak is megmondtam, hogy ha gyerekünk lesz, akkor nem fog tv-t, telefont, laptopot babrálni.
Van két aranyos kis videó egyébként..állatos ABC és ehhez hasonló. Azt az unokahúgaim néha megnézik, de ennyi. Igazából ők maguk állnak fel tőle, mert megunják. Ha 2 hónapos kora óta az arcába tolták volna folyton, akkor nyilván nem unnák..
Szóval szerintem hülyék a szülők, de hát az ő dolguk.
nyilvan nem erdekli a dolog kulomben utana nezne a neten hogy mi az ami karos egy babanak es mi az ami fejleszti.
ne kattogj ezen nem lehet mindenki ertelmisegi kell az alsobb reteg is....gondolj arr hogy naluk sokkal gazabb korulmenyek kozott is felnonek gyerekek.
vagy beszelj vele bar sose szokott jo vege lenni a kioktatasnak.
Tetszik a kérdés, mert nem csak azt tekinted fejlesztő játéknak, amit a Fisher Price annak tart, nagyon helyes, hogy te magad is készítesz neki ilyesmiket. Pl. fejlesztő játék pici korban az is, ha egy kubus üvegbe egyik nap mák kerül, másik nap bab, és lehet figyelni, hogy csattognak a szemek.:)
Nekünk nincs tévénk, viszont rengeteg könyvünk van (én is így nőttem fel, és a férjem is), a védőnő első kérdése ez volt a lakás láttán: a könyvek nem porolódnak nagyon? és hol van a tévé? a hálószobában? ugye nincs tévénk, csak a tévétlen nappali alapján azt gondolta, akkor biztos a hálóban van:D
Szóval, ha a védőnő is ilyen...én nem csodálkozom az embereken már.:/
Nekünk sokféle gyerekkönyvünk van, rólam is maradt néhány, de újakat is vettünk. főleg azt szeretjük, ahol a főhős egy problémával szembesül, és megoldja azt önmaga erejéből.
Szerintem az olyan szülők, akikről te írsz, Kérdező, nem számítanak arra, hogy okos lesz a gyerekük, nekik ez nem szempont. Sajnálatos, mert a genetikán is lehetne javítani neveléssel+egy kis szerencsével.:)
28N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!