Készíthetem a tápszert sűrű, inkább főzelék jellegűre, mintsem folyékony italra?
13 hónapos kicsimmel nem tudok megitatni 2x250 ml tápszert. Eddig anyatejes volt. Arra gondoltam, hogy az adott mennyiséget kevesebb vízzel hígítanám, és sok gyümölccsel összeturmixolnám, mintha gyümölcsjoghurtot, vagy krémtúrót enne. Ilyet lehet csinálni?
Egy tanácstalan anyuka
Szia!
Lehet kapni tápszersűrítőt!Nutriton a neve.Igaz 2000ft egy doboz,de nem kell belőle sok.Én is egészen pudingállagúra csinálom a tápszert vele.Az ízén viszont nem változtat,de ahoz meg ott a gyümölcs.
Azért akarod az ötszáz millit, hogy meglegyen az adagja? Mert ha más tejterméket is eszik, akkor az is beleszámít ám a fél literbe!
Szerintem ha olyan sűrűre készíted akkor nagyon tápszer íze lesz.:-( Ilyesmi még nem jutott eszembe, kíváncsi vagyok sikerólni fog-e, megeszi-e a babád.
Az én lányom is sokszor nem ette meg, ráadásul tejet nem is ihatott, én is kínlódtam, de aztán megint megjött az étvágya és már megissza a szokásos adagját.
Köszönöm a válaszokat! Nem tudtam, hogy kiszáradáshoz vezehet ha kevesebb folyadékkal adnám.
Kap még mellette napi egy natúr joghurtot, vagy helyette túrót, valamennyi tejem van még, de már kevéske, szerintem napi 200-300 ml tápszerre szüksége lenne ezeken felül. A tejpép is ugyan olyan jó mint a tápszer?
Sajtot is szokott enni, nagyon szereti, tehát mindent eszik amit kaphat tejtermékből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!