Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák! Ti mikor fekszetek...

Anyukák! Ti mikor fekszetek le, és reggel mikor van az ébresztő? A babátokat mikor teszitek le aludni?

Figyelt kérdés
2010. márc. 23. 19:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Nálunk este fél 8 körül van fürdetés, 8 óra körül vacsi és alszik is! Reggel 7 körül kel a kisfiam aki 10 hónapos!

Éjszakákat átalussza 1-2 szer kel fel éjjel a foga miatt!

Én este 10-11 körül fekszem le! Este mikor leteszem a kisfiamat aludni még beszélgetek a barátnőmmel msn-en :D!

2010. márc. 23. 21:18
 12/16 anonim ***** válasza:
2,5 hós a kisfiam, 8-kor pancsi, utána vacsi, 9kor leteszem a szobájába, és 10-15 múlva elalszik magától. Én fél 12 körül szoktam lefeküdni. Reggel 9 óra környékén kelünk, +/- fél óra. Átalussza az éjszakát kb.4 hetes kora óta. Remélem egy darabig így marad. :)
2010. márc. 23. 21:47
 13/16 anonim ***** válasza:
6 hónapos babámat 8-kor teszem a kiságyba.Ott négykézláb szórakoztatja magát.Amikor már nagyon fáradt, dől jobbra-balra, mint egy részeg ember.Oldalára fordul, és alszik kb 6-ig.
2010. márc. 23. 22:12
 14/16 anonim ***** válasza:
Este 9körül alszik el a babám.Én ezután szoktam rendet rakni,ha van még mosás kiteregetni,elmosogatni,feltörölni,vasalni.Egyedül porszivozni nem szoktam ilyenkor azt együtt is megtudjuk csinálni.Olyan éjfél körül szoktam feküdni,ma hamar végeztem.Fél 8-kor kelünk.Igy sok időm jut a babámra.
2010. márc. 23. 23:10
 15/16 anonim ***** válasza:

Nagyobbik fiam 2 éves. Este fél 10-10 körül megy aludni, reggel 9ig alszik.

A kicsi 3 hónapos. Ő este fél 10kor fekszik le és reggel 5ig alszik.

Szóval, lenne rá módom, hogy én is 10kor már ágyba bújjak, de valamikor kikapcsolódni is kell, ami nekem a net:)

Amúgy általában 11kor fekszek le, 5kor kelek, etetek, visszaalszok és fél 9kor kelek:)

2010. márc. 24. 00:11
 16/16 A kérdező kommentje:
Úgy látom azonos időben fekszünk és kelünk anyukák! Szép napot minden kedves anyukának és babáknak:)
2010. márc. 24. 08:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!