Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit kell tudni a Milupa...

Mit kell tudni a Milupa tápszerről? Mennyire jó ez a fajta?

Figyelt kérdés
Mert sajna ugy néz ki nem elég jó a tejcsim a babómnak, ezért ugy gondoltuk a párommal hogy megpróbáljuk a tápszert, hátha nyugodtabb lesz a babó!
2008. szept. 15. 11:25
 1/10 A kérdező kommentje:

a kérdező vagyok!

Ugy értem egy egy etetést helyettesítenék tápszerrel!!

2008. szept. 15. 11:26
 2/10 anonim ***** válasza:

Nem tudom mennyi idős a babád.De ne boltban vegyél neki tápszert hanem úgy írasd fel a gyerekorvossal.

Én a Mlupát nem szerettem,mert nemvolt jó az íze,és hamar romlott. Ezért a pici sem igen fogyasztotta.Mi BebaHA-t eszünk.

2008. szept. 15. 11:34
 3/10 A kérdező kommentje:
5 hetesek vagyunk!!
2008. szept. 15. 11:44
 4/10 anonim ***** válasza:
MI a MILDIBE HA1 tápszert használjuk (3 hónapos a babánk), nekünk a védőnő ajánlotta. Nagyon bevállt. Mielőtt tápszert vennél mindenképpen beszélj a gyerekorvossal, hogy ő mit javasol. Irasd fel, nem sokkal de pár forinttal még olcsóbb is lesz.
2008. szept. 15. 11:45
 5/10 A kérdező kommentje:
Csak az a baj hogy már megvan,mert a doki néni már amikor hazajöttünk a kórhézból és kijött megnézni minket kérdezte tápszert irjon e fel ,én meg erre igen hátha kell és legalább kéznél lesz!!
2008. szept. 15. 11:47
 6/10 A kérdező kommentje:

Most lehet hogy butaságot kérdezek!

De tényleg lehet a tápszertől nagy fejü babám?

Mert azt hallottam,hogy a tápszer okozza!

2008. szept. 15. 11:48
 7/10 anonim ***** válasza:

Nem baj ha kéznél van. Akkor próbáld ki kóstoltasd meg vele. Ha nem ízlik tudsz másikat íratni a doktornénivel. Mi is így jártunk. Tudod érdemes kóstoltatni vele, mert mi hiába mondjuk,hogy jó vagy rossz a babák is mind mások, lehet a tiédnek ízlik. Első válaszoló vagyok.

Ha nem ízlik ne dobd ki. Olyan mint a tejpor én megittam a reggeli kávémmal:)))

2008. szept. 15. 11:50
 8/10 A kérdező kommentje:
Nagyon köszike a válaszodat ismét!!
2008. szept. 15. 11:58
 9/10 anonim ***** válasza:

Mi a Beba HA starttal kezdtük kiegészítésként, de nem ízlet a kicsinek, rendszeresen kihányta. Így a doki Humanat írt fel és a mai napig is azt eszi, most már sajnos nem csak kiegészítésként, hanem szopizás helyett is, mert olyan kevés lett a tejem, hogy éjszakára hagyom inkább neki.

Szerintem először csak 1 dobozzal írassál, és ha bejön akkor lehet többet is, mint feleslegesen vedd meg és dobd ki, mert nem ízlik neki.

2008. szept. 15. 13:50
 10/10 anonim ***** válasza:
Mikor megjöttünk a kórházból Milupa tápszert kapott a kisfiam.Nekünk nem vált be.Sokfélét kipróbáltunk és végül a Nutrilon tápszer vált be.Jó izű szívesen ette.Csak ajánlani tudom.
2008. szept. 15. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!