Mit kell tudni a Milupa tápszerről? Mennyire jó ez a fajta?
a kérdező vagyok!
Ugy értem egy egy etetést helyettesítenék tápszerrel!!
Nem tudom mennyi idős a babád.De ne boltban vegyél neki tápszert hanem úgy írasd fel a gyerekorvossal.
Én a Mlupát nem szerettem,mert nemvolt jó az íze,és hamar romlott. Ezért a pici sem igen fogyasztotta.Mi BebaHA-t eszünk.
Most lehet hogy butaságot kérdezek!
De tényleg lehet a tápszertől nagy fejü babám?
Mert azt hallottam,hogy a tápszer okozza!
Nem baj ha kéznél van. Akkor próbáld ki kóstoltasd meg vele. Ha nem ízlik tudsz másikat íratni a doktornénivel. Mi is így jártunk. Tudod érdemes kóstoltatni vele, mert mi hiába mondjuk,hogy jó vagy rossz a babák is mind mások, lehet a tiédnek ízlik. Első válaszoló vagyok.
Ha nem ízlik ne dobd ki. Olyan mint a tejpor én megittam a reggeli kávémmal:)))
Mi a Beba HA starttal kezdtük kiegészítésként, de nem ízlet a kicsinek, rendszeresen kihányta. Így a doki Humanat írt fel és a mai napig is azt eszi, most már sajnos nem csak kiegészítésként, hanem szopizás helyett is, mert olyan kevés lett a tejem, hogy éjszakára hagyom inkább neki.
Szerintem először csak 1 dobozzal írassál, és ha bejön akkor lehet többet is, mint feleslegesen vedd meg és dobd ki, mert nem ízlik neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!