37.1 egy hónapos babánál?
Figyelt kérdés
ez láz már?vagy csak hőemelkedés?vagy csak melegebb a teste?mert kicsit nyügös,lehet elkapott valamit?adjak neki lázcsillapítót,egy felet?hóna aljba mértem2010. márc. 23. 18:16
1/7 anonim válasza:
37 felett hőemelkedés, 38 felett láz, lázat csillapítani 38 felett kell, nem szabad egyből csillapítani esetleg ha több ruha van rajta öltöztesd lejjebb mert lehet melege van.
7 hós kislány anyucija:)
2/7 anonim válasza:
38,5 felezz van láz.Az alatt nem érdemes csillapítani,mert csak az immunrendszer látja kárát.
3/7 A kérdező kommentje:
megpróbáljam kicsit langyosabb vízbe fürdetni?úgyis most jön a fürdetés
2010. márc. 23. 18:21
5/7 anonim válasza:
Igen ez egy jó ötlet,picit langyosabb víz és minden oké.Ne aggódj,mindjárt jobb lesz:))
6/7 anonim válasza:
ekkora babónál ,javasolnám a végbélbe mérést de onnan 0.5-öt levonunk aza 38 helyett az 37,5,ne pánikolj,de ezzel még nemérdemes szenvedtetni a babót figyelgesd így estére könnyebben belázasodhat,38 felett már kúp amit 4 óránként lehet!remélem tudtam segíteni
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm,első babám,és ráadásul egyedűl vagyok itthon vele,észre vettem azt is hogy köhög,nem tudom lehet túlzásba viszem?csak úgy féltem
2010. márc. 23. 18:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!