Mivel tudom ösztönözni 5és fél hónapos babámat a forgásra?
semmit
ha nem akar akkor úgysem fog
szerintem neki az a pár fordulat elég is volt :-D
lehet h zavarja a forgás vagy szédül tőle vagy csak simán utálja vagy sokkal jobban izgatja a mászás már :-D
az én fiam sem forgott rendesen 2-3x megcsinálta és ennyi volt részéről inkább a köv fázist szerette jobban a mászást ... bár azt is csak 1 hónapig produkálta ...
6 hónaposan még semmit nem csinált 10 hónaposan elindult
van ilyen is.. ö pl ordított ha hasra tettem - gyűlölte
a lányom meg pont az ellenkezője mindent hamar csinált és sokat gyakorolt előtte és imádta a hason fekvést
szal nincs két egyforma gyerek mindegyiknek más a fejlődési üteme és hidd el jobban tudja a gyerek h neki mi a jó mint egy védőnő
legközelebb mond neki h szerencse h nem tud olvasni a gyerek mert igy a saját ütemébe fejlődhet és nem könyv szerint :-D
Nekem is úgy kellett megtanítani a félévesemet.Gyógytornász tanácsára mindössze annyit csináltam ,hogy leraktam a földre és én magam forgattam ,gurítottam :-D
Két nap múlva le sem lehetett állítani ,ahogy raktam le fordult hasra.Visszafele kicsit lassabban ment ,azt nem szeretik a babák.Javaslom te is segíts neki ,ha már szépen kinyomja magát meg mászik kicsit ,nem lehet gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!