Kinek melyik pelus?
Sziasztoook!
Olyan kérdésem lenne, hogy az első 6 hónapba milyen pelus vált be nektek/babátoknak? Ha megkérdeztem, mennyibe kerül/került? Naponta mennyit használtok/használtatok el? A gyermeketek hány cm/kg született? Kislány vagy fiú? Mert az is lényeges nem?:)
Köszönöm előre!
35 hetes kismama
Pelenkaboltban kapható Pomette nevezetű tökéletesen bevált.
Használtunk előtte pamperst, liberot is, de semmivel se volt jobb egyik sem, sőt a liberoból rendszeresen kifolyt a pisi. Az ára meg meg sem közelíti a neves márkákat.
a pommette pelenka francia, szerintem is jo.
egyébként mi 2-es pampers pelenkával kezdtunk, az én fiamat 3400-ra saccolták végul 4100-al szuletett és 56 cm-vel.
Szia. Az első gyerekemnél próbáltam a dm-est és a Pampers-t. Maradtunk a Pampersnél de kb 5 hósan már nem volt jó így akkor váltottam a Liberora. Második gyereknél már kapásból Liberoval kezdtünk, néha veszek 1-1 doboz dm-eset ha kicsit spórolni szeretnék. :)
Újszülöttként kicsit többet használnak mert sűrűbben kakilnak, kakinál meg ugye azonnal cserélni kell. Pár hét alatt ez beáll, nálunk utána napi 3-4 pelust használtak el. Kislányom 10 hós koráig a tápszeren kívül semmit nem ivott, volt hogy az éjszakai pelussal együtt hármat használt egy nap, sőt, most 1 évesen is elég a három, nagyon max 4. Egyébként a Libero nagycsomagosa a dm-ben 5500-5800 körül van, én ezt 25%-os kedvezménnyel veszem, így már jobb az ára.
Mi az elejétől Liberoztunk, és nagyon bevált, kislányom van, 3350 grammal és 54 cm-rel született.
Néha kaptunk Pamperst, valójában azzal sem volt bajom, csak még a Liberonál is drágább. A Rossmann saját márkásából is szoktam párszor venni, de csak nappalra.
A Libero nálunk abszolút favorit, rengeteg pisit képes felszivni, soha nem nyomja, passzol rá.
Egyedül a Tescos az, ami nem jött be, egyszer kaptunk, hát soha többet...de már nem tudom melyik fajtája volt,abból is van több.
Ne aggódj, belejössz majd mindenbe, rá fogsz jönni melyik pelus a legjobb a babádnak, az anyai ösztönök majd lendületbe hoznak! :) Kitartás, már nem sok van hátra! :)
Én pl Tescos pelust használok jóideje. Szerintem ugyan olyan jó mint a többi.
A lányom popsija a pemporstől meg a liberótól mindig tiszta piros volt.
Először megveszem neki a márkásabb pelust, aztán majd kísérletezek!
Köszönöm neked is!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!