Kinek melyik pelus?
Sziasztoook!
Olyan kérdésem lenne, hogy az első 6 hónapba milyen pelus vált be nektek/babátoknak? Ha megkérdeztem, mennyibe kerül/került? Naponta mennyit használtok/használtatok el? A gyermeketek hány cm/kg született? Kislány vagy fiú? Mert az is lényeges nem?:)
Köszönöm előre!
35 hetes kismama
Nem érzem úgy, hogy túlreagálnám. Első baba, nem tudom, hogy mit, hogy kell csinálni. Tapasztalatokat szerettem volna kérni, hogy kinek mi vált be.
Félek, mivel kis súlya lesz és nagyon szeretném, hogy neki jó legyen.
Páromnak és nekem sincsenek bőrproblémáink-persze tudom, ez nem azt jelenti, hogy a lányunknak se lesz.-
Nem a pénzzel van gondom, mert a gyereknek bármit, szóval nem arra megyek, hogy minél olcsóbb pelenkát vegyek.
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat!:)
Köszönöm! Akkor úgy gondolom, veszek egy kis csomag Liberót és Pampers pelus és majd később meglátjuk.:)
Nagyon köszönöm csajok!
Köszönöm neked is!
Azért kérdezlek titeket, mert szüleimmel nem jó a kapcsolatunk, anyósomék már nem élnek, tesóm nincs, párom tesójával nem tartja a kapcsolatot, védőnőm semmit nem mondd, gyerek orvos szintén...
Szóval, tényleg nagyon köszönöm nektek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!