A Ti babatok kozel hasonlo meretekkel hany kg es hany cm volt 6 hos korara?
Kisfiam 3500 grammal született.Már a kezdetektől nagy étvágya volt.Első két nap vesztett a súlyából,de mire jöttünk haza a kórházból már visszahízta,sőt több is volt.
6 hetesen 6 kiló volt,majd 8 hetesen 7 kiló...Tehát heti fél kilókat hízott eleinte.Viszont ezután lassított és ahogy elkezdett forogni,kúszni,alig hízott valamit.
Fél évesen 8 kiló volt,egy évesen pedig 10,5,tehát nem lett belőle óriásbébi. :)
Van amelyik baba hirtelen hízik,utána lassabban,van amelyik egyenletesebben.
3000 g 51 cm született
2 hósan 4440 g 59 cm
3 hósan 5540 g 63 cm
6 hósan 8300 g 70 cm
5200g 62cm
4. hó 7800g 72cm
6. hó 9100g 74cm
1,5 éves, kb. 13,5kg, 92cm
A tesó
5300g 60cm
3. hó 8200g 72cm
4. hó 8400g 73cm
nem tudom, mekkora lesz 6 hósan még, de nagyobb, mint a bátyja volt :/
Jó kérdés. A másodiknál direkt gyakrabban vizsgált és több dologra az orvosom, mégis ekkora lett. Amúgy kb. egy éves koráig tartotta az első a növekedési ütemet, aztán lassult le. Mind a ketten nagyok vagyunk. (180-190cm)
A babátok viszont gyorsabban növekszik, mint az enyémek, de egyszer hosszra, egyszer súlyra ugrik meg neki is biztos. Ő is lesz 9kg körül félévesen szerintem :)
Ha a kalkulátort nekem küldted, akkor igen, eleve a 62cm születési hossz kint van a rendszerből.
A státusz papírokról másoltam be, azok időhelyesen készültek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!