Kell vagy szabad a gyerek érkezése előtt nagytakarítást tartani a lakásban?
A férjem takarít nálunk (porszívózás, fürdőszoba takarítás, egyéb alap dolgok), de pl. ablakmosásban, rácsmosásban, ajtómosásokban eléggé csehül állunk az utóbbi időkben.:)
Arra gondoltam, hívnánk a baba születése előtt egy takarítócéget, hogy ezeket a nagy dolgot megcsinálják. De: anyukám szerint a túlzottan steril környezet sem jó a kicsinek.
Ti mit gondoltok? Maradjon így a lakás? (Belvárosi, belső udvarra néző, 5 m-es belmagasságú, 60 nm-es polgári lakásról van szó)
Az egyetlen kismama, akit ismerek, ő az anyukájával együtt csinálta meg ezeket a dolgokat, de én anyut nem kérném erre semmiképp.
27 hkm vagyok, magas kockázatú terhes, ezért a férjem feladata a nagy dolgok ellátása, az enyém a kis dolgoké.:)
11: "27 hkm vagyok, magas kockázatú terhes" : most így hívják a veszélyeztetett terhest.:)
Egyébként az sem igaz, hogy nem csinálok semmit.:) Nem porszívózom, a bevásárlásnál nem cipelek és nem hajolgatok meg emelgetek. Sajnos, marad még épp elég munka a háztartásban ezek után is:)
Ezzel a nappal a munka lantját is letettem, januártól home office-ban dolgozom már csak. És ráérek gyerek érkezésével kapcsolatos dolgokon agyalni, és ezért vetődött fel bennem a takarítócég.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!