Tetszik nektek az Emilia név? Mi a véleményetek róla?
Figyelt kérdés
2015. dec. 17. 10:57
3/7 anonim válasza:
Nekem is nagyon tetszett, de aztán találkoztam egy nagyon buta és neveletlen kisebbséghez tartozó kislánnyal, akit Emilinek hívtak, később meg a főnököm mondta, hogy az Emília, Emike tipikus öreglány név, így lemondtam róla.
Persze ezek butaságok, nekem még mindig nagyon tetszik, csak valahogy ezek annyira megmaradtak bennem, hogy letettem róla.
4/7 anonim válasza:
ha végre lányunk is lesz, ez lesz a neve. Mind a két fiamnak ezt akartam adni, de "megúszták" :)
6/7 anonim válasza:
Nekem már régóta tetszik, adtam is volna ezt a nevet, viszont a férjemnek nem tetszik.
Ráadásul elég népszerű név lett, a férjem egyik barátjának nemrég született kislánya is Emili, kis Emíliákat is ismerek, túl gyakori nevet pedig nem szeretnék.
Plusz a férjem családjában vagy egy Emi néni akit nem szeretnek, egy unokatesó Mili pedig szintén van, szóval becézni se tudnánk.
7/7 anonim válasza:
Kislányom is Emília, ő fél éves. Milinek becézzük. Nem gondoltam volna, hogy időközben ennyire divatos lesz, napok óta erről a névről olvasok kérdéseket a gyakorin. Amikor mi kiválasztottuk, akkor még egy Emíliát sem ismertem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!