Anyatejes -> egészséges?
Figyelt kérdés
Hát én ezt pont nem vettem észre! Hiába, 13 hós, és csak anyatejes volt,most is szopik még, sose kapott tápszert,állandóan betegek vagyunk.2010. márc. 23. 14:46
1/14 anonim válasza:
Barátnöm még 3 évesen szoptatja de mindig is betegesek voltak.
2/14 anonim válasza:
Mint semmi, ez se teljesen igaz. De: annyiban igen, hogy így, hogy szopik, könnyebben tudja leküzdeni a betegségeket. Egyébként az én kislányomnál igaz a mondás. Ő lassan 19 hónapos és náthánál komolyabb baja még nem volt. Pedig 3 nagy tesó és a barátaik szállítják haza a bacikat. Ő máig szopizik. Ahhoz, hogy ne legyen állandóan beteg, nem elég az, hogy szopik a baba, az immunrendszerének is edzésben kell lennie. Pl az enyém tavaly télen és idén is a legnagyobb hidegekben is kint aludt, soha nem volt körülötte túlsterilizálva a világ, nem volt túlfűtve a lakás és nem is öltöztetem úgy, hogy megizzadjon... Emellett gondolom az is belejátszik, hogy pici kora óta sokan vagyunk körülötte, így sok bacival találkozott, amik ellen az anyatej segített fellépni.
3/14 anonim válasza:
Szia!Az én kislányom 2 és fél éves koráig szopizott!3 évesen ment oviba és egy hét után már beteg volt!Egy hét ovi egy hét itthon!Na de most,hogy már 6 éves semmi betegségenincs!Az orvos is csak a kötelező vizsgálatokon látja!Már vagy 2 éve nem voltunk orvosnál!A télen még csak az orra sem folyt még más gyerek hörgő gyulladással meg hasonlóakkal szenvedtek(Nem anyatejes gyerekek)!Szerintem ez nagyon is igaz!:-)
4/14 anonim válasza:
Volt hasonló kérdés, csak ott pont az ellenkezőjét tették fel. Én lányom tápszeres, 19 hós és megfázva volt csak. Ez nagyon sokban függ a genetikától is, mennyire jártok közösségbe, van-e nagyobb tesó aki hazahozza a nyavalyákat, stb...én nem sok összefüggést tapasztaltam a tápszer-anyatej-egészség mizériában, pedig én is szoptatáspárti vagyok ráadásul eü-s.
5/14 anonim válasza:
nem tudhatod, milyen lenne, ha tápszert adnál neki. Lehet, még jobban beteges volna. Ami szerintem valószínű.
6/14 anonim válasza:
14.54-es megint. Az nálunk is igaz, hogy mi is télen.nyáron sokat vagyunk kint, mikor mínusz 20 volt akkor is kint sétáltunk egy órát, négy hónaposan meg most másfél évesen is.
7/14 anonim válasza:
Majdnem 1 éves, 6 hóig csak anyatejes volt, még most is szopik, de már 5 hósan kórházban voltunk, most 2 hónapja (!) beteg. Illetve hőemelkedése/láza van, de senki semmit nem talál nála, és a hangulata/étvágya is kifogástalan.
8/14 anonim válasza:
14:54-es, ez elég gonoszkodó hozzászólás volt.
Olyan, bibibííí, dögöljenek meg a tápos gyerekek.
9/14 anonim válasza:
14.54-es vagyok..nem értem miért volt gonoszkodó, és miért gondolnám, hogy dögöljenek meg a táposok, mikor írtam is, hogy a lányom tápszeres? Semmi rossz szándék gonoszkodás nem volt bennem, írtam szoptatáspárti vagyok annak ellenére, hogy tápos a lányom. És miért akarnám, hogy bárki gyereke "megdögöljön"? Már maga a szó is rémísztő..csak én a környezetemben nem látok összefüggést és ennyi.
10/14 anonim válasza:
Szerintem 14:55-öt akart írni és nem 14:54-et!
14:54-es, semmi gond nincs a válaszoddal, szerintem!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!