Ezek "elvonási tünetek"? Meddig lesz ez így?
Figyelt kérdés
Másfél éves kisfiam egy hete nem szopizik, azóta állandóan nassolna valamit. Fél óránként húz a csokis szekrényhez, hogy adjak neki csokit (persze nem kap és üvölt). Eddig napi háromszor evett, most ötször eszik, ahogy felébred, már mászik is az etetőszékébe és onnan kiabál, hogy hamma! Hiányzik a szervezetének az anyatej? Kétszer szopott egy nap, azon aludt el. Tudok valamit tenni ellene? Vagy hagy egyen?2010. márc. 23. 14:22
1/4 anonim válasza:
Nem vagyok még anya (csak terhes) de szerintem a csokit nem az elvonás miatt kéri, ilyet minden gyerek kér. Talán nem elég tápértékü az ö számára amit adsz neki. az 5x étkezést tök normális ennyi idösen.
2/4 kelemenkelo válasza:
hát enni hagy egyen de nem csokit.inkább gyümit.18 hos kislányom napi 5szőr eszik
3/4 anonim válasza:
Egy másfél éves gyereknek és egy felnőttnek is ötször kéne ennie egy nap. Három főétkezés plussz tízórai, uzsonna. Nálunk az uzsonna gyümölcs, annyit eszik amennyit akar belőle, ott van előtte egész délután,rájárhat. Egyébként az is lehet, hogy most jobban nő, kell neki az energia. Hasonló esetben én is csodálkoztam aztán mérésnél kiderült, hogy 15 és 18 hós kora között hat centit nőtt, de nem hízott csak 200 grammot. Úgyhogy ezért volt ennyire éhes.A csokit valószinűleg tényleg nem az éhség miatt kéri, de egy ekkora gyerek azért már tudja jelezni, hogy éhes, az nem megoldás, hogy nem adsz neki mert eddig nem evett olyankor.( szerintem)
4/4 A kérdező kommentje:
Hú ez a gyümis ötlet nagyon jó, én is kiteszem majd elé, aztán hagy falja! Akkor mindenképpen adok neki ha kér, csak olyan fura volt, mert eddig egyáltalán nem is kért semmit a három főétkezésen kívül. Most meg állandóan enne.
2010. márc. 23. 14:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!