Van itt olyan anyuka aki nem hisz a homeopátiás szerekben és soha nem adna a babájának? És miért?
Én azért nem hiszek mert sose egyiknél se láttam semmi eredményét, pedig jól szedtem én is, a babám is.
Nem azt mondom,hogy gyógyszerekkel tömöm a gyereket, mert hálistennek eddig nem sokszor volt beteg, de nem hagyom szenvedni, ha nem muszáj.
Sokan annyira átesnek a nagy gyógyszerellenességükben a ló túlsó oldalára,hogy inkább "szenvedtetik" a gyereket a fájdalomtól,minthogy adnának egy kis panadolt mondjuk vagy nurofent (pl. fogzásnál).
Szia!Én semlegesen fogadom,a párom elutasitja.Egyszer vettem neki torkfájásra,és mivel ez elösször kicsit felerősit,azt mondta neki többet soha.
Ő neki olyan kell,amitől jobb és nem rosszabb...Igaz,nem?
NEm kisérletezek a babómon.
A fiam kruppjára akart adni az új orvosunk (dokibácsink nyugdíjba ment) homeos szert. Elmondta, hogy 10 gyerekből 9-nél hatásos, 1-nél azonnal kórház.
Mivel a kórházat már egyszer megjártuk annó 4 évesen, egyértelműen elutasítottam ezt a kezelést, és rögtön átvittem a gyereket másik rendelőbe másik orvoshoz.
Mostanában kicsit mégjobban utána olvastam ennek a homeós mizériának, és hát a működési elve ezeknek, hogy a víz "megjegyzi" a nem tudom én mit, és hatóanyag úgymond nincs is benne, szal...Csak a víz emlékezőképességére hagyatkozni... Érdekes. Vagy inkább vicces.
Azonkívül ezeket a szereket nem kell évtizedekig ellenőrizni, mint pl egy gyógyszer esetében, és őszintén, nem tudhatjuk, hogy mi van benne. Persze a gyógyszerben sem tudjuk, sőt még elképzelni sem tudjuk, de szerencsére mi nem vagyunk nagy gyógyszerfogyasztók. Ezért ha 2 havonta fáj a gyereknek valamije, megeszik egy kanál Panadolt és kész.
És még annyit, hogy ezeknek a szereknek a tárolása sem egyszerű, valahol azt hallottam, hogy mivel ugye valami rezgések vannak bezárva, ezeket nem lehet tv vagy számítógép mellett, esetleg telefon közelébe tárolni, mert akkor már elmegy a hatása. Sőt, ezt is ki tudhatja vajon, hogy milyen egyéb rezgéseket vesz fel a bogyó, amit beadunk később a gyereknek, magunknak.
Hát én 35 hetes koromtól szedtem méhszáj puhító és tágulássegítő bogyókat...
4 óra alatt született meg a 4 kilós 61 cm-s lányom... pedig a családban mindenki nehezen szült!
Én hiszek benne... és a lányomnak is adom már fogzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!