Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miert tortent ez? Aggodjak,...

Bobocka kérdése:

Miert tortent ez? Aggodjak, vagy csak varjak? A kis dragam,16 honaposan vegre elengedte az asztalt, amiben kapaszkodott es elindult, eddig is szepen ment minden mellett.

Figyelt kérdés
Mindez 1hete tortent,4 napja viszont nem hajlando menni,ha elenged barmit,csak all,majd leul es maszik.Nem utotte meg magat, nem ertem akkor miert van ez.
2010. márc. 23. 09:37
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Itt,Angliaban,nem hallottam Devenyesrol,kerdeztuk a dokit, azt mondta minden rendben van, szerintem azert ha olyan gond lenne, nem ment volna semmit sem eddig, apa-anya szembeuloset jatszunk mi is, ugyesen jon-megy is:)Koszi a kommenteket
2010. márc. 25. 18:48
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell semilyen Dévény torna! Semmiségekkel szaladgál mindenki hozzájuk, ne foglalkozz vele! Semmi baja nincs a babádnak ez egyértelmű csak bátortalan. A Dévény torna itt nálunk (de főleg ezen oldalon) divat lett pedig koraszülött vagy nehezen fejleszthető babáknak lett kitalálva nem pedig apró cseprő dolgokra.
2010. márc. 25. 20:52
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell vinni sehova! Ha ő úgy érzi el fog egyedül is indulni. Nem kell erőltetni semmit!
2010. márc. 25. 21:25
 14/14 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen az utolso 2 valaszolonak is,megnyugodtam,koszi mindenkinek,jo babazast
2010. márc. 25. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!