Mármint nappalra? Kb. 5 hós korában kezdtem el nappalra átöltöztetni, hogy igazi kisfiús ruciban legyen (kantáros nacik, melegítő nacik, ilyesmi). Éjszakára még mindig rugit adok rá pizsi gyanánt. (B)
2010. márc. 23. 09:23
2/12 anonim válasza:
Hát én 5 hónapos koráig adtam rá rugit, de 5 hósan már néha nem rugi is volt, aztán 6 hónapos kora óta csak pizsiként funkcionál a rugi.
1,5 hét múlva 1 éves kislány anyukája
2010. márc. 23. 09:24
3/12 anonim válasza:
5 hós kora óta csak pizsiként használjuk.
7 hós
2010. márc. 23. 09:26
4/12 anonim válasza:
4 hós a lányom, már csak éjjelre adok rugit (de ő mondjuk nagyon nagy baba), így hipp hopp kinőttük a 68-as rugikat is, 74esből meg csak pár darab van, és már nem akartam beszerezni még vagy 5-öt abból a méretből.
2010. márc. 23. 09:26
5/12 anonim válasza:
nekem 9 hónapos a babám de még mindig rugi van sokszor rajta napközben is. nem kényelmes neki sokat a kantáros naci, a tréning lecsúszik a szára fel csúszik a zokni lejön, stb
2010. márc. 23. 09:46
6/12 anonim válasza:
Szia!
8 hónapos örökmozgó,energia hurrikán a lányom!Rajta még mindig rugi van,mert a "rendes" ruhák nem praktikusak neki.Rámászik,elcsúszik-felcsúszik rajta,a zokni hipp-hopp le is jön a kis lábáról.A kantáros nacit addig macerálja ameddig ki nem gombolja vagy ki nem húzza belőle a kezét.Van,hogy a kisnadrágot meg símán lehúzza magáról a pulcsit meg fel és áthúzza rajta a fejét.
Persze ha megyünk vendégségbe vagy jönnek vagy az orvosnál mi is "rendes" ruhát adunk rá,olyankor alig várom,hogy átöltözzünk.
Én is szeretném olyan kis csajosan öltöztetni már,de be kell látnom neki a rugi a legjobb.
2010. márc. 23. 10:12
7/12 anonim válasza:
11 hós estére pizsinek polár rugi,merta külön részes felcsúszik meg stb
2010. márc. 23. 10:12
8/12 anonim válasza:
Az 1 éves lányom még mindig hord nappalra rugit, ma is az van rajta, van neki 74-80-as méret is. A lakásban járkál, de cipőt még nem hord, így az utcán nem teszem le. U.a. a bajom a más ruhákkal, amit más is ír, a zoknit leveszi, a derekas nadrágból ki van a dereka és alig tudom ráhúzni, a harisnya-ruhácska párosban fázik a földön mászni. Én is adok rá a rugin kívül mást, csajos rucikat is, de hetente max.1-2×.
2010. márc. 23. 10:44
9/12 anonim válasza:
8 hónapos lesz lassan és még rugit hord nappalra itthon. Sétához már kisnadrág, ruhácska, harisnya.
2010. márc. 23. 10:49
10/12 anonim válasza:
3-4 hónapos koráig hordott rugit a lányom nappalra, azóta csak pizsinek használjuk. De ha mentünk valahova, vagy jött valaki, mindig átöltöztettem csinibe.
Szerintem egy nagy babán (8-9 hónapos) már olyan idétlen nappali viseletnek a rugi. Elnézést, nem akartam senkit megbántani.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!