Melegen tartóban mennyi ideig maradhat az elkészült tápszer?
A tápszert általában akkor készítem el, amikor 3 órát már aludt, mert akkor lehet számítani arra, hogy hamarosan felébred. Beteszem a tápszert a melegen tartóba és így nem kell kapkodnom, ha éhesen felébred.
De bizony előfordul, hogy 6-7 órát is alszik. Ilyenkor hagyhatom a melegen tartóban a tápszert, vagy bizonyos idő után újat kell csinálni?
2-esnek
amíg készíted, addig hagyod üvölteni? Vagy mit csinálsz vele addig??
Én hajnalban csinálom azt, hogy amikor hallom, hogy már mocorog, "kereskedik" az ágyában álmában, akkor kimegyek wc-re és közben megcsinálom a tápszerét is üvegben. Egész éjjel alszik, csak hajnalban áll neki ennek a matatásnak, de ameddig nem nyög hallhatóan ébredezve, addig hozzá nem nyúlok, örülök, hogy alszik.
Aztán, ha ere nem ébredt fel, akkor beteszem a hónom alá, betakarózom és visszafekszem aludni. 3-4 óra múlva is testmeleg a tápszer, ha közben visszaaltatja magát. Mivel 3 hónapja így csinám és még nem lett tőle sosem baja, ennyit tuti kibír :) 4hós
Akkor csak én vagyok ilyen szerencsétlen, hogy ha felkel, úgy üvölt, mintha nyúznám????
Olyan türelmetlen, hogy sokszor a pelenkát se tudom a nyakához tenni, annyira kapálózik. Ha evett egy kicsit, utána tudunk kényelmesen elhelyezkedni, pelenka a helyére kerülhet stb.
Igen, én is így csináltam, hogy a vizet tartottam melegen.
De még most is a reggeli tápszerét (amolyan elő-reggeli) úgy csinálom meg, hogy a cumisüvegbe ásványvizet teszek (egy év felettiről van szó) kimérve. Amikor ébredezik, bedobom a mikróba, aztán csak belelapátolom a port. Így max. 2 perc az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!