Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért baj ha 9 hetes kisfiam...

Miért baj ha 9 hetes kisfiam makkegészséges? Voltunk tanácsadáson és 2 anyuka is mindta hogy nem tudja mi van a gyerekemmel, mert az övék anno ilyen idős korukra már minimum egyszer meg voltak fázva, vagy a köldökükkel volt gond vagy hasfájós volt.

Figyelt kérdés

Tényleg ennyire irigyek egyes anyukák?Ahelyett hogy elgondolkoznának rajta hogy vajon az övék miért beteg?

Nem állítom hogy szuper anya vagyok!Sőt!!!

De nincs 30fok a lakásban, nem fürdetek 35-ben, nem volt hónapokig bezárva a gyerek a lakásba(volt levegőztetve).Az időhöz öltöztetem, nem ahhoz hogy na még ez a 8cm vastag polár overál még 1 hétig rámegy úgyhogy ráadom.

Tényleg jó lenne ha már elkapott volna egy kisebb bacit?

Ne értsetek félre!Isten ments, hogy valahogy megbetegítsem a kincsemet, csak valahol rosszul esett ahogy nekem támadtak.

2010. márc. 23. 00:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ne foglalkozz velük. Az én fiam sem volt még beteg, még csak hőemelkedése sem volt, még oltások után sem.

6 hónapos, vidám, érdeklődő, játékos fiúcska.

Én is kivittem már 2 hetes korában, pedig október eleje volt, de még nem volt az a hideg, úgyhogy sétáltunk 25-30 percet naponta.

J.

2010. márc. 23. 11:18
 12/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen hogy válaszoltatok!

Ami az anyatejes táplálást illeti, talán ha 3 hétig volt tejem és mivel elég nehezen indult meg is, nem volt hajlandó szopni.Akármit szedtem, hiába fejtem, praktikáztam már nagyon rég nem kap.Remélem hogy "rám üt" majd betegség terén, mert évente 1*-r ha elkap egy orrfolyás.Bár az is nyáron.De remélem hogy még nagyon sokáig nem fog elkapni semmit.

Sok erőt, egészséget kívánok mindnyájunknak!!!

2010. márc. 24. 00:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!