Miért baj ha 9 hetes kisfiam makkegészséges? Voltunk tanácsadáson és 2 anyuka is mindta hogy nem tudja mi van a gyerekemmel, mert az övék anno ilyen idős korukra már minimum egyszer meg voltak fázva, vagy a köldökükkel volt gond vagy hasfájós volt.
Tényleg ennyire irigyek egyes anyukák?Ahelyett hogy elgondolkoznának rajta hogy vajon az övék miért beteg?
Nem állítom hogy szuper anya vagyok!Sőt!!!
De nincs 30fok a lakásban, nem fürdetek 35-ben, nem volt hónapokig bezárva a gyerek a lakásba(volt levegőztetve).Az időhöz öltöztetem, nem ahhoz hogy na még ez a 8cm vastag polár overál még 1 hétig rámegy úgyhogy ráadom.
Tényleg jó lenne ha már elkapott volna egy kisebb bacit?
Ne értsetek félre!Isten ments, hogy valahogy megbetegítsem a kincsemet, csak valahol rosszul esett ahogy nekem támadtak.
Minek foglalkozol ezzel? A tiéd nem beteg, és kész. Inkább örülj neki. Az én gyerekem is 1 éves koráig nem volt beteg, akkor is csak azért, mert abbahagytuk a szopit, és picit megfázott.
Amúgy hogy lett volna hónapokig bezárva egy 9 hetes baba? :)
Az én fiam is makkegészséges hálistennek. 2 és fél éves, most 2 hete volt először beteg, elkaptuk ezt a f.sós-hányós szörnyűséget, de én is meg az apja is "dögrováson" voltunk napokig.
Én is vittem mindenfelé, sose sterilizáltam agyon, és mindig is inkább alulöltöztetős voltam (másokhoz képest).
Nem tudom veletek történt e ilyen, de engem meg foylton arról akartak meggyőzni más anyukák, hogy nehogy azt higgyem, hogy az anyatejes táplálással függ össze, hogy nem beteg, hanem egyszerüen csak szerencsés vagyok,hogy nem beteges és milyen jó nekem h ezt dobta a gép...
:// Pedig sose így beszéltem a betegségről,hogy hát igen, CSAK anyatejes (mellveregetés) és EZÉRT nem beteg sose.
Köszönöm a válaszokat!
Nem az én babám volt 9 hetes létére hónapokig bezárva.Az egyik anyuka gyereke 1,5 éves, a másiké 8 hónapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!