Nagyon korai ha egy baba 10 hónaposan már teljesen önállóan jár?
A legnagyobb 15 hónaposan indult el.
A középső 9 hónapos volt.
A kicsi 9.5 hónaposan.Most lesz 1 éves és már szalad.Nagyon kövér baba.Nem is értem,hogy képes cipelni a súlyát.Soha nem járattam és amikor elindult egyedül,ha megfogtam a kezét,hogy segítek összeesett.
Amúgy a mászást javasolják a diszlexia miatt.Hát,ez nálunk fordítva jött be.A középső és a kicsi nem másztak(a kicsinél még lehet gond),a nagy 15 hónapos koráig négykézláb közlekedett,mégis súlyos diszlexiás.
MIért lenne korai. Ha nem Te erőlteted neki, hanem magától csinálja akkor nem korai. Lányom 9hónaposan tette meg az első lépéseit. Pár nappal múlt el 10hónapos mikor a szabadban is letettem. Most 11hónapos és már tiszta profi. A másik lányom "csak" 11hónaposan kezdett el járni, de ő ügyesebb volt olyan szempontból, hogy ő felállt és elkezdett járni minden átmenet nélkül.
Ügyes a babád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!