Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák nektek mi a velemenyet...

Anyukák nektek mi a velemenyetek errol?!

Figyelt kérdés
A kislanyom most lesz 11 honapos es imadjuk egymast amiota megszuletett persze ez normalis :) szopizik meg foleg elalvashoz kell neki napkozbe mar nem.. sulve folve egyutt vagyunk mellettem alszik de engem ez nem bant szeretek vele aludni megis mikor elmeselem masoknak hogy velem alszik ugy reagalnak mintha valami rosszat csinalnek ezzel ez miert van? Most tenyleg rossz ez? Szerintem a kicsi is nyugodtabban alszik mellettem ejjel felkel meg mindig szopizni ezert is konnyebb nekem.. szoval nem ertem mi ebben a rossz valakinek hasonlo sztori?

2015. dec. 7. 20:59
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
51%
Beszélgess kötődően nevelőkkel, ők mind együtt alszanak. Ott kaphatsz megerősítést.
2015. dec. 7. 22:21
 12/29 anonim ***** válasza:

ahogy eloszor elolvastam a kerdesed mar akartam volna leirni, mennyire nem ertek egyet az egyutt alvassal - bar tenyleg tok ari mikor szuszog odabujva az agyban de nehez atszoktatas, hitvesi agy vedettsege, alvas minosege stb miatt nem tartom jonak.

DE

aztan elolvastam hohgy csak ketten vagytok. Tudod mit? Tok igazad van. Ha egyedul lennek en is biztos hogy vele aludnek mert az embernek elsosorban szeretetre van szuksege. Ha ti ezt megadjatok egymasnak vagy ugyis mondhatnam hogy ti ezt egymasnak adjatok meg akkor nincs ezzel semmi gond...ha jol alszik igy akkor aludjatok igy.

viszont azzal biztosan szamolhatsz hogy a cicin alvasrol nem lesz egyszeru leszoktatni.

2015. dec. 7. 22:22
 13/29 anonim ***** válasza:

Az oké,hogy mivel egyedül vagy vele alszol, de szerintem lassan el kellene kezdeni bevezetni,hogy legalább 1-2 éjszakát külön alszotok. Mert mi van,ha lesz egy párod?

Az ismerősi körben nemrég volt egy ilyen eset. Anyuka a lányával aludt, apukától elváltak. Aztán megismerkedett egy pasival és gond lett az alvásból. A kislány nem akarta engedi,hogy a srác is ott aludjon az ágyban, nyilván a srácnak is szoknia kellett,hogy egy friss kapcsolatban nem lehetnek kettesben az ágyban. A kislány óriási hisztiket csapott le minden este. Hónapok kellettek mire kompromisszum született,hogy hétvégente alhat velük, de hétközben nem.

2015. dec. 7. 22:27
 14/29 anonim ***** válasza:
Itt szerintem nem is az egyuttalvas a problema... A leirasodbol nekem az jön le, hogy a gyerekkel akarod potolni azt az intimitast, torodest amit par hianyaban mastol nem kapsz meg. Én ezt nem tartom egészséges felfogásnak, ebbol szokott lenni az hogy anyuka ratelepszik a gyerekre es nevel egy onallotlan erzelmileg instabil személyt.
2015. dec. 7. 23:46
 15/29 anonim ***** válasza:
46%
2 éves em itt szuszog mellettem. Neki ez jó , így érző biztonságban magát.Nem akarom kitenni és àtszoktatni:)) Érdekes , hogy nekem sosem jöttek kioktatással az ismerősök.
2015. dec. 7. 23:49
 16/29 anonim ***** válasza:
55%

Szerintem semmi gond nincs azzal ha valaki a gyerekével alszik míg kicsi.

Nálunk baba-mama ágy van, ami azt jelenti hogy a saját ágyunk mellé van húzva a kiságya aminek egyik oldalán nincs rács. Így mégis mellettem alszik, de külön a saját ágyában és a férjem meg mellettem az ágyban.

Én imádok a kislányommal aludni és ő is igényli. Nem is lett volna szívem külön szobába tenni, egy percig nem tudtam volna aludni.

És kötődően nevelem a lányom. Én is anyukámmal aludtam mikor kicsi voltam. Soha nem volt azzal gondja, hogy nem akartam külön menni.

Ha pedig lesz egy pasid akkor ezt elfogadja... Legalábbis nekem nem tudnának olyan pasit mutatni akiért a gyerekemet külön szobába tegyem( főleg ha a gyermekem igényli az együtt alvást).

Persze mindennek van egy határa, mert nem egészséges 7-8 éves gyereknek a szülői ágyba aludni.

2015. dec. 8. 08:06
 17/29 A kérdező kommentje:
Dehogy potolom en az intimitast vele ekkora hulyeseget .. imadom a kiscsajt :) de azert lett magam melle szoktatva mert elejen huszpercenkent szopizott nemtudtam pihenni igy nekem sokkal konnyebb volt aztan ennyire egymashoz szoktunk es merem allitani annyira jo kozottunk az osszhang mindemben hogy szerintem ilyet nem mindenki el meg :) de isten ments hogy en rateleledjek a nevelesemmel :( en csak azt akarom boldog gyerekkora legyen ha ehez az kell hogy egyutt aludjunk hat legyen en szerintem eljon majd az ideje hogy kulon agyba fog akarni aldni ha meg magatol nem akkor atcsabitom mindwm fele joval :) pl egy hercegnos ággyal heheh na de megertem azokat is akik ezt ellenzik tenyleg nem biztos hogy egeszseges lelkileg egyutt aludni a gyerkoccel de nem erdekel ha furak vagyunk ez vegett imadjuk egymast es inkabb igy legyunk mert ennel vannak sokkal rosszabb szituaciok amiket inkabb felsem hozok peldanak :/ koszonom mindenki valaszat tenyleg sokat segitettetek ezzel puszi nektek.
2015. dec. 8. 08:57
 18/29 anonim ***** válasza:

Nincs ezzel nagy baj, ám a mostohaöcsémet 8 évesen alig tudták átszoktatni. Újszülött kora óta anyjával aludt, aztán mikor apa bejött a képbe... kész horror volt, ordított, hogy ő nem, de akkor a mostohám meg apa nem tudtak aludni (szexről psze szó sem lehetett).

Szóval óvatosan ezzel :)

2015. dec. 8. 09:38
 19/29 anonim ***** válasza:
76%
Nem ettől lesz kötődő a nevelés, hogy hol alszik a gyerek....
2015. dec. 8. 14:11
 20/29 anonim ***** válasza:
Jól lepontoztatok, holott a kötődő nevelésnek ez az egyik alaptétele, az együttalvás. Ezen kívül még a hordozás és az igény szerinti szoptatás/táplálás. Legalábbis az itthoni többség így fordítja le a saját nyelvére.
2015. dec. 8. 16:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!